שלום לכולם
קיבלתי 535 זכויות של מדיגוס!
אין לי מושג מה לעשות עם זה, התקשרו אלי מהבנק ושאלו מה אני רוצה לעשות??
למשהו יש מושג מה זה ואיך ממשים את זה?
תודה לכל המגיבים
שלום לכולם
קיבלתי 535 זכויות של מדיגוס!
אין לי מושג מה לעשות עם זה, התקשרו אלי מהבנק ושאלו מה אני רוצה לעשות??
למשהו יש מושג מה זה ואיך ממשים את זה?
תודה לכל המגיבים
היי
אפשר למכור את הזכיות ביום מסחר המיועד לכך או להוסיף סכום נוסף ולקבל מניות נוספות.
בכל מקרה אתה צריך להנחות את הבנק מה לעשות.
צ'רלי
לא צריך להילחץ
או שתגיע לבנק או שתעשה את זה טלפונית. על כל 14 מניות שאתה מחזיק אתה זכאי לקנות מניה במחיר של 1.26 (משהו כזה) במקום המחיר הנוכחי שעומד סביב ה2.3-2.4. ככה שאם יש לך כסף פנוי ואתה מאמין במניה, מדובר בעסקה טובה.
בהצלחה
אם אתה רוצה להשקיע כסף נוסף בעוד מניות - אתה יכול להמיר למניות. אם לא בא לך לשלם עוד כסף - תמכור אותם ביום מסחר בזכויותפורסם במקור על ידי ezel
אם יורשה לי לתרום את חלקי הפעוט בנושא:
בעד מימוש:
1. המניה נמצאת במגמת עלייה חודשית ושבועית ב-4 חודשים האחרונים מה שאומר שהיא (לפחות
ברמה הטכנית) בכיוון טוב.
2. אם אכן השער שהוצע לך למימוש הזכויות הוא 1.26 (או משהו מאוד קרוב לזה) הרי שמדובר
בשער שהמניה פגשה לאחרונה לפני 4 חודשים (ב - 11/6 ליתר דיוק).
נגד מימוש:
1. בחודשיים האחרונים המניה די זזה הצידה ומדשדשת ללא כיוון ידוע
2. היום המניה קיבלה איתות שלילי על ירידות מכיוון הנרות היפניים
לסיכום: אני במקומך הייתי מממש את הזכויות ומציב Stop Loss בסביבות שער 211 כך שבכל מקרה של ירידות חדות עדיין הייתי מורווח מהמימוש זכויות ואם היא תשנה כיוון לעליות אז בכלל הרווחת מזה.
מקווה שעזרתי במשהו
גילוי נאות: לא מחזיק במניה ולא ממש מכיר אותה מעבר לניתוח קל שביצעתי לאחר שאלתך.
שאלה נוספת...
האם אפשר לעשות את הפעולות (מימוש או רכישה) באינטרנט כרגיל, דרך האתר של בנק פועלים.. או שמא חייבים לדבר עם הבנק בטלפון?
ואם כן, אם מי אני אמור לדבר? מעולם לא ביצעתי עסקאות טלפונית, רק באינטרנט.
להתקשר לסניף ולבקש יועץ?
תודה מראש
יצא לי בעבר לבצע את פעולת המימוש לזכויות מספר פעמים, בכולם יצרתי קשר עם היועץ (אלק) בבנק, ביקשתי ממנו לממש את הזכויות ולאחר שפיקססתי לו דף עם פרטים וחתימה הוא ביצע את זה.
כל זה נכון לתקופה שבה עבדתי עם הבנק בכל מה שקשור למניות, כיום אני לא מבצע פעולות דרך הבנק בכלל אז אני לא יודע איך לבצע את זה היום (אם יש מישהו שיודע אשמח לשמוע).
אבל ככל הנוגע אליך (אני מבין שאתה עובד דרך הבנק) - אני מציע שפשוט תרים טלפון לסניף שלך, תבקש את יועץ ההשקעות של הבנק ותשאל אותו איך אתה מממש את הזכויות המגיעות לך, הוא כבר ינחה אותך בדיוק איך לעשות את זה. - לא מאמין שזה יהיה שונה בהרבה מהדרך שתיארתי.
בהצלחה
גם עכשיו זה עובד ככהפורסם במקור על ידי kapako
נראה לי לפי מה שראיתי בבנק הפועלים(גנבים בעמלות)
שביום א' הקרוב 11.10.09 זה יום המסחר בזכויות תנסה למכור באינטרנט
אני נתתי פקודה וזה עובד צריך רק לחכות למסחר
לעטים בנקים נוהגים לתת הוראת מכירה באגורה אחת ביום מסחר בזכויות.לכן על מנת למכור לבד יש צורך לבטל מכירה שבוצע דרך הבנק