x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: איסוף מניות

איסוף מניות

אני שומע הרבה על כך שמתבצע איסוף במניה כזאת או אחרת, והשאלה שלי היא כיצד אפשר לזהות זאת? יש משהו שמצביע על זה שזה איסוף רציני?

תודה מראש

Re: איסוף מניות

בדרך כלל ניתן לזהות זאת במניות בינוניות ומטה אםת כמויות היצע גבוהות יחד עם מחזוים גבוהים וחלחול מניה כלפי מעלה במשך יום יומיים כנראה שנתקלתה באיסוף ושלא יפחידו אותך היצעים גדולים מידי....

ציטוט פורסם במקור על ידי הסבלן
    בדרך כלל ניתן לזהות זאת במניות בינוניות ומטה אםת כמויות היצע גבוהות יחד עם מחזוים גבוהים וחלחול מניה כלפי מעלה במשך יום יומיים כנראה שנתקלתה באיסוף ושלא יפחידו אותך היצעים גדולים מידי....
    זה בדיוק ההפך ממה שכתבת!!! חבל שאתה כותב תשובה על משהו שאתה לא מבין בו ומטעה אחרים.
    איסוף מתבטא לעולםבמחזורי מסחר נמוכים, נמשך בדכ' מס' חודשים, ומתבצע ע"י גופים גדולים, שיודעים בדכ' משהו שהמשקיע הקטן אינו יודע...זהו גם שלב שבו המניה מדשדשת.
    ניתן לראות דוגמא מעולה לכך במניית אלרון מחודש 11/08 ועד 7/09 בין חודשים אילו התבצע איסוף ואז התבצעה פריצה אדירה במניה, כמו כן, ניתן לראות זאת גם במניית טאואר אז התבצע האיסוף מסוף חודש 12/08 ועד לחודש 7/09 עת הסתיים הדשדוש והתבצעה פריצה אלימה במניה כלפי מעלה.
    כמו כן, איסוף מתבצע גם במניות גדולות ולא רק במניות "בינוניות" או קטנות.

יש ספר נחמד בשם זכרונותיו של סוחר מניות תקרא אותו...................

האמת היא שאני בדיוק באמצע שלו כרגע, אחלה ספר.

הספר הוא אכן סיפור נחמד ומעניין, אבל אין כל קשר בינו לבין מה שכתבת על נושא האיסוף.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות