לא ברור עדין מאיפה גוזרים את ה 10% אני בטוח שכבר שאלו את זה לא הצלחתי למצוא תשובה אודה לכם אם למישהו יש תשובה
לא ברור עדין מאיפה גוזרים את ה 10% אני בטוח שכבר שאלו את זה לא הצלחתי למצוא תשובה אודה לכם אם למישהו יש תשובה
שלום שחקן,
תמיד יהיו כאלו המגיבים בשליליות ובעין צרה על מישהו עם ידע רב מהם ולא כל שכן על אדם כל כך חיובי כמוך שתורם ומשקיע ללא שום תמורה מהצד השני בצורה שנשגבת מבינתי מלבד טוב לב אמיתי.
צר לי לראות כי השליליות מצד אנשים מסוימים והטעם הרע שבא איתה גרמה לטעםמר אצלך.
חשוב לי שתדע שתרמת לי המון ואני בטוח שלעוד רבים רבים בהבנה יותר רחבה ובצעדים יותר מושכלים ללכת בבטחה בנתיבים שהיו לפני כן לוטים בערפל אילולא אתה והיוזמה שלך להקמת האתר הנפלא הזה.
וכן, גם ברצון לתרום ולעזור ולא רק כאן אלא בחיים בכלל. כשרואים אדם כמוך פועל ותורם ללא לאות זה משרה על אנשים רצון לעזור לאחרים.
אני מאחל לך חג שמח ותודה על העזרה שאתה מושיט,
נועם
עמי
למיטב הבנתי:
הרווח המצופה=[(הכסף שהוצאת על קניית אופציות)+(הכסף שקיבלת על הכתיבות)-(הבטחונות הנדרשים ממך)]*0.1
יש לקרוא משמאל לימין
ובמילים:עשרה אחוזים מ(הבטחונות שדורשים פחות התקבולים על הכתיבות ועוד ההוצאות על הקניות)
דוגמא:אם היה לך לפני הכניסה לפוזיצייה חשבון ובו 100אלף
ולאחר השלמת הפוזיצייה נותרה לך יתרה לפעולה של 15 אלף
הרי שיעד הרווח שלך יהיה עשרה אחוזים מ 85 אלף.
זאת אומרת,10 אחוזים מהכסף שמשמש אותך לפעולה.
ציקי
שחקן מעוף יקר מפז אנאצור איתי קשר,
אני צעיר בן 25 עם אמביציה בשמיים,
עשיתי מלא דברים בחיי ניהלתי תיקים גדוולים (9M~),
יש לי מכללה ללימודי שוק ההון (START.ORG.IL),
- בו אתה מכותב בקטגוריות (הראשי מצד שמאל)
והייתי שמח אם היית יוצר איתי קשר בנוגע לכמה שאלות..תודה.
שחקן יקר,
אני מתכבדת בהודעה הראשונה שלי באתר לברך אותך ולהביע את הערכתי והוקרתי על גישתך, על אומץ ליבך, על יושרך, על כנותך, על הגינותך, על גילוי ליבך ועוד ועוד...
עליך נאמר במקום שאין אנשים הייה איש.
יישר כוח ומאחלת לך שתראה ברכה בעמלך.![]()
shulidok- צרמה לי "צניעותך".אין לזלזל בבעלי פיקדון של אפילו 1.0K$,אפשר לחשוב שבגילך "המופלג" צברת כבר מיליונים ללא עזרה של ההורים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פורסם במקור על ידי shulidok
יישר כח
הצלחתך היא הצלחת כולם
שבוע טוב ומועדים לשמחה
שלום לשחקן
האם תוכל להסביר מתי הי צריך לממש והאם נשארת באסטרטגיה גם בשבת
כמו כן האם תוכל להראות את החישוב של הרווח
תודה ALFA
שלום שחקן
הצטרפתי לפני כשבועיים בעקבות הכתבה כך שאני חדש בפורם.
יש לי כמה שאלות :
(יש שאלה שנשאלה כמה פעמים ולא ענית עליה, התשובה ניתנה על ידי מספר אנשים יתכן והם יודעים אבל התשובה ניתנת בצורה מגומגמת ולא החלטית כך שאני לא יודע אם התשובה נכונה.)
1. איך מחשבים 10%?
2. האם אתה יכול באסטרטגיה לכתוב מתי לצאת? אני לא יכול להיות כל הזמן ליד המחשב.
3. האם אתה יכול באסטרטגיה לכתוב איך לתקן את האסטרטגיה במקרי כשל?
תודה מראש מחכה לתשובה.
שלום moshe99
אתה מבקש באסטרטגיה לכתוב מתי לצאת? ואיך לתקן את האסטרטגיה במקרי כשל? וזה מזכיר לי תינוק הרוצה לאכול בכפית לפה
אז למה ומדוע? כי כל עוד נמנו מעט מנויים באתר הזה, היה יכול הכלב לקשקש בזנב, וכולם הרויחו
ואילו היום, אם כל כך הרבה מנויים המבצעים את אותה אסטרטגיה, אז הזנב מקשקש בכלב, כלומר, אם ממשים ויוצאים כספים רבים מאותה אסטרטגיה, אז תהיה לכך השפעה לא מבוטלת על האחרונים לצאת
בגלל זה, אתה חייב ללמוד בעצמך, איך וכיצד פועלת ועובדת האסטרטגיה, כדי שלא תהיה האחרון לממש ולצאת ממנה, אז בהצלחה, וחג שמח, תודה