x

מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נושא: מניות לטווח הבינוני / קצר

מניות לטווח הבינוני / קצר

שלום לכולם ,
    אני חדש כאן באתר ואני מתבונן וממש ממש מצוין פה!
    אתם באמת הקמתם אתר מצוין עם סקירות מעניינות וכו'.
    יש לי שאלה ותנמקו את תשובתכם אם אתם עונים.
    יש ברשותי 150 אלף שקלים על מה אני יעשה את התשואה הכי גבוהה
    בחודש חודש וחצי הבאות? מי הכי מומלצת לי ?
    וחודש חודש וחצי זה טווח בינוני או קצר?
    בכל מקרה אני רוצה תשואה בחודש הזה מהמנייה הזאת בערך 10-15%.
    ושיהיו סיכויים מאוד נמוכים שבטווח הזה בכללי היא תרד.
    תודה לכל העונים!

Re: מניות לטווח הבינוני / קצר

הי
    אני מצטער אבל לא קיים דבר כזה. יש ניגוד בין הבקשות שלך. תשואה של 10% - 15% בחודש וחצי זו תשואה גבוהה מאוד ואפשר לקבל אות רק בדברים מסוכנים שגם מסוגלים לרדת הרבה (מניות נדל"ן, פיננסים, ביוטק וכו'). השקעה בדבר שסיכוי מאוד נמוך שירד (אג"ח ממשלתי או אג"ח קונצרני של חברה בדירוג גבוה) תתן לך 3% - 4% שנתי. אם הסיבה שההשקעה היא לחודש וחצי כי אתה צריך את הכסף אז העצה שלי היא תתרחק מהבורסה. תשקיע בבורסה רק כסף שמיועד להשקעה.
    מקווה שעזרתי
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

למתן,
    יניב צודק בהחלט.
    רוצה להשקיע במניה שתיתן 10-15% בחודש?
    אני אקצין מעט ואומר:עליך להיות מוכן נפשית לאפשרות להפסד של 30%, מוכן? אם לא אל תתחיל.

אז תנו לי מניה שמניבה פחות למרות אבל זה לא מדויק מה שאתם אומרים לאומי לדוגמה עלתה מתחילת החודש חמש עשרה אחוז (לא כולל הירידה של היום שפקדה את רוב המניות)
    אבל לא משנה תנו לי מנייה שבטוח תתן לי תשואה טובה (לא אג"ח) בוא
    נגיד בחצי שנה הקרובה נהיה יותר ארוכים.
    אבל אז אני מצפה ל 20-25% תשואה וזה בהחלט לא מופרך.
    באיזה מניות מדובר?
    תודה על העזרה

ציטוט פורסם במקור על ידי alalufm
    אז תנו לי מניה שמניבה פחות למרות אבל זה לא מדויק מה שאתם אומרים לאומי לדוגמה עלתה מתחילת החודש חמש עשרה אחוז (לא כולל הירידה של היום שפקדה את רוב המניות)
    אבל לא משנה תנו לי מנייה שבטוח תתן לי תשואה טובה (לא אג"ח) בוא
    נגיד בחצי שנה הקרובה נהיה יותר ארוכים.
    אבל אז אני מצפה ל 20-25% תשואה וזה בהחלט לא מופרך.
    באיזה מניות מדובר?
    תודה על העזרה
    בטוח?אתה שם לב מה אתה אומר?

הסבירו לך שאין בטוח,מה שעולה יורד.

היום התשואות באג"ח בחלקן יותר גדולות מאשר במניות.(ובהתאם לכך הסיכון)

הבעיה בהשקעה באגח"ים היא שהאגח"ים שנותנים תשואה גבוהה הם גם המסוכנים יותר ואפילו אלו שיחזיקו מעמד אין לדעת מתי האג"ח ישפר חזרה לערך הפארי.
    אם אתה מתעקש להשקיע במניה אז העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא מניית בזק. חברה גדולה ויציבה שמומלצת ע"י גופים רבים וכן ע"י שחקן. הדבר שאתה צריך להבין שגם במניה כמו זו שכל התחזיות אומרות שתעלה יש שינויים ותיקונים טכנים שיכולים להוריד זמנית את ערך המניה.
    דוגמא - המשקיג האגדי וורן באפט החליט להשקיע ממיטב כספו במניית גולדמן זאקס במחיר של 120$ למניה. לאחר הקנייה הדרדרה המניה לבערך 50$. באפט שהאמין במניה המשיך להחזיק אותה ופחות משנה אחרי היא כבר היתה שווה 150$.
    מסקנה - גם משקיע אגדי כמו וורן באפט יכול להכנס למניה בתזמון לא נכון (למניה שהיתה בסופו של דבר בחירה נכונה). כל עוד אתה מוגבל בזמן אין לדעת מה יהיה מצבה דווקא בעוד חודש וחצי ולכן עדיף לא להכנס!
    רווח של 20% בחצי שנה זה אפשרי אבל זה בא עם בסיכון שגם תצא בהפסד. זו לא חוכמה להגיד הדיעבד לאומי עשה...
    כל מי שהשקיע במשך 10 השנים האחרונות האפריקה ישראל עשה 15% - 20% בחצי שנה, מי שעה את אותה השקעה בשנה וחצי האחרונות הפסיד את רוב כספו.
    "כשמשחקים פוקר אתה אמור לדעת תוך 15 דק' מי יספק את הרווחים , אם אתה לא יודע כנראה שזה אתה."

אז ההמלצה היא על בזק?
    שמעתי כאן בפורום שגם פועלים מעניינת אפשר עוד קצת פרטים על הערכות לעליות / ירידות שלה והאם יש סיכון משמעותי?

היי וברוך הבא לאתר

כיוון שאתה זקוק לכסף עוד חודש וחצי, שאם נוריד שבתות וחגים זה
    כבר לא חודש וחצי, הצעתי לך לא להשקיע בכלום, ברור לי שהכסף מיועד
    למטרה אחרת ולכן אל תסכן אותו, אין רווחים מהירים, אנחנו עובדים
    מאד קשה סביב לשעון כדי להשגיח על ההשקעות שלנו, האם אתה מסוגל לכך?
    שנית אין מצב שתשים את כל כספך במקום אחד, אלא עליך לפזר את ההשקעות שלך ובאותו אויר לנשימה לבטח את הכסף שלך שזה אומר
    רכישת שורט מסוים בשווי של 5% מערך התיק שלך, במידה והשוק לא
    ילך לכיוון הרצוי, כמו שקרה היום לדוגמא.
    דבר שלישי, תשחק רק עם כסף פנוי בלבד וגם אם יש לך תזרים מסוים רק שליש מתוכו לצורך השקעה.

מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה

תודה לכל המשיבים

בברכת חג סוכות שמח.

עליזה באילו מניות את ממליצה להשקיע לטווח של חצי שנה ולא של חודש וחצי כי הבנתי שזה טווח קצר מדי לעליות גבוהות.
    מה המומלצות שלך שרוב הסיכויים שיעלו?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות