x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: אופציות-מסחר/משחק

Hybrid View

אופציות-מסחר/משחק

בוקר טוב שחקן וחג שמח
    היות ואני עדיין לא מבין גדול באופציות והשיטה שלי היא ללמוד דרך הרגליים (לצערי)וזה לא ישתנה . מבלי לכתוב אופציות איזו אסטרטגיה לדעתך היא נכונה .וכמו כן האם מומלץ לסחור באופציות שבועיות או חודשיות.
    תודה רבה
    עמי

לימוד אופ דרך הרגליים מסוכן מאוד ויקרררר.
    כמה שאתה חושב ומוכן לסכן זה הרבה הרבה יותר
    לידיעתך יש אנשים ששילמו דמי לימוד במספרים של 6-7 ספרות
    שחקן מפרסם בד"כ אסטרטגיה אחת לחודש.
    זו של אפריל http://www.s-maof.com/Forum/forumdis...%99%D7%9C-2017
    בבקשה תלמד לפני השימוש. תעשה הרבה סימולציות וירטואליות לפני הכניסה לשוק.

ללא כתיבת אופציות לא באמת ניתן לבצע אסטרטגיות.
    תזכור תמיד שהרווח הוא באחוזים לכן בזמן שאתה ״לומד דרך הרגליים״ לא מומלץ לבצע יאת האסט׳ בכפולות גבוהות.
    שחקן מפרסם גם אסט׳ כמעט כל שבוע באתר גלובס, בינתיים הן תמיד הרוויחו.
    תשאל כמה שיותר, עדיף ללמוד דרך ״הרגלים״ של אחרים מאשר שלך.
    כמעט שכחתי: הכי חשוב ללמוד ולהבין את היווניות ואת היחסים בניהן לפני שאתה בכלל פותח אסט׳ כלשהי.
    נערך לאחרונה על ידי ydavid, 15.04.2017 בשעה 10:15

עמי.
    אני התחלתי גם כן מקנייה של אופצ', פעם בכמה טריידים זה הצליח, אבל בסהכ היה יותר מתח ולחץ מאשר תזרים מזומן נכבד,
    אחכ...התחלתי בכתיבות, אבל בלי להבין את המשמעות, ואז אחרי כמה טריידים - חטפתי כאפה פתאומית של קרוב ל -80,000,
    רק אחכ התחלתי להעמיק באסטר', והתייצבתי,
    ובסוף לקחתי את הקורס של שחקן מעוף - אי אפשר להפריז בכמה הוא חשוב - ואז הכל התחבר, נפלו האסימונים, נפתחו הסתימות, והתייצב התזרים המצויין.

כולנו נשמח אם תוכל לשתף מה עד עכשיו כן למדת? מה הצליח? מה פחות?

אחלה יום
    שחר
    שחר

תודה רבה לכם על הכנות והנכונות . בדיוק כמו שאמרת שחר לפעמים זה הצליח. עם כתיבות לא התעסקתי בכלל ובעיקר נשאר המתח ואי הוודאות . הקשב שלי מאוד קצר לקורסים שאגב לא עשיתי מעולם .אבל אשמח באמת אם מישהו יוכל לתת לי אנפורמציה על הקורס ומה המינימום להתחיל להשקיע . לפני שאני קופץ.
    המון תודה

צהרים טובים.
    המינימום הוא אפס - אני מציע לך בחום בין אם תבחר בקורס ובין אם תחליט להתנסות עצמאית, לא להשקיע
    בנגזרים ללא פתיחת תיק דמו. נדמה לי בין השורות שכל היחס שלך לנגזרים מעט מקל ראש (ע"ע הכותרת
    משחק/מסחר) והפסד בנגזרים הוא לא הפסד באגח או במניות. באופציות עוד לפני שתבין מה קורה אתה
    עלול להפסיד עשרות ומאות אלפי ש"ח וכבר כעת אציין שללא שימוש בכתיבות (גם אם לא תמיד) לא תצליח
    להרויח בשוק זה לאורך זמן.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות