x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 12

נושא: מאמר: שחקן מעו"ף: רפורמת המדדים הבריחה חכמים; הטיפשים ישלמו

Hybrid View

מאמר: שחקן מעו"ף: רפורמת המדדים הבריחה חכמים; הטיפשים ישלמו

אילו היו הוגים רפורמה חדשה ביותר, שבה אין בכלל מניות ארביטראז, אפילו לא מניית העם...
    לשחקנים / כותבים היתה השפעה טוטאלית,
    והמדד היה נשאר שנים על אותו סטרייק?

היי עופר...לא כל כך מבין את השאלה. ספר הפקודות הכוונה לכל ההוראות המכירה והקניה על אותו נכס. היום מציגים 5 דרגות......אני רואה נתונים בזמן אמת כך שאני יכול לראות את התנועה של הכספים על אותו נגזר.במידה ואני ערימות למכירה או ערמות לקניה (בנגזר שהוא סביב לכסף) אני מבין שהנוכלים עמוק בעיניין ומסיק מסקנות.

המדד כרגע 1433 , בכתיבת call1430 כבר חייבים 300 שח לאופציה בפקיעה . האסטרטגיה הגיונית רק אם ברור כשמש שעד הפקיעה אין סיכוי שהמדד ימשיך לעלות. האם יש מישהו שכל כך בטוח ביכולותיו הנבואיות ?

אבל אתה מקבל על האופציה 800 ש"ח ככה שכל מספר מתחת ל 1438 אתה מרווח וגם לא חייב לחכות לפקיעה

ליוסי,אם לא מחכים לפקיעה, אזי צריך לסגור את הפוזיציה כלומר לקנות את הקול שכבר כתבת, אז אולי הוא כבר יספיק להשחק קצת (אם כאמור המדד לא עלה, וזה אם גדול מאוד) , אבל עדיין באופציות שבועיות אין יותר מדי זמן לחכות אם לא עובדים לפקיעה. אם כדבריך לא מחכים לפקיעה , למעשה כתבת קול ואחרי כמה ימים קנית אותו חזרה, ולכן בפועל לא יוצא מזה כלום.

בוקר טוב. עופר- אם אתה חושש מפקיעה מעל ל 1440 אז תתכסה עם קול 1440 . או שבועי או חודשי. ככה תהיה מוגן. בגדול הנוכלים אתמול המשיכו לכתוב קולים כך שהם ידאגו שהמעוף יעצר קצת. כמו כן ראיתי אתמול מאות יחידות למכירה בפוט 1410 שבועי - כך שאני לא חושב שהפקיעה השבוע תהיה גם שם.....
    אבל- אם מריח לך מסוכן מידי- אל תיגע....תמיד יהיה מה לכתוב...סבלנות.

roulette: כיצד אתה רואה שאתמול כתבו קולים ומכרו פוט 1410?

ציטוט פורסם במקור על ידי ofer_r צפה בהודעה
    roulette: כיצד אתה רואה שאתמול כתבו קולים ומכרו פוט 1410?
    אתמול עקבתי אחרי אוכף 1410 בספר הפקודות.כמו כן אני בודק את הפוזיציות הפתוחות מיום ליום.

היכן אתה רואה את ספר הפקודות ?

ציטוט פורסם במקור על ידי roulette צפה בהודעה
    אתמול עקבתי אחרי אוכף 1410 בספר הפקודות.כמו כן אני בודק את הפוזיציות הפתוחות מיום ליום.
    היכן אתה רואה את ספר הפקודות ?

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות