x

מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

נושא: אג"חים בחו"ל

אג"חים בחו"ל

שלום לכולם

השאלה שלי די פשוטה.
    יש לי סכום לא גדול ביורו. המחשבה שלי היא לרכוש בחו"ל אג"חים במטבע יורו ובכך בעצם לתת תשואה גבוהה יותר מאשר נותן היום היורו ועדיין לא למכור את היורו בתקווה שמתישהו הוא יעלה קצת יותר ממה שהוא שווה היום.

אם יש לכם המלצות על אג"חים רצוי בדירוגים A- ומעלה, אשמח לשמוע.
    מעדיף מח"מים של 2.5-3.5 שנים.

תודה רבה

זיו
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

Re: אג"חים בחו"ל

לא בדיוק עונה לשאלתך אבל יש 2 אג"חים אצלינו צמודי יורו והם:
    גזית גלוב ב' , מבני תעשיה ה'.
    ממליץ שתבדוק אותם, אולי תמצא שמתאימים.

אפשר לקנות אגחים באירו ל 2-3 שנים של חברות כמו PHILIP MORIS IN מדורגת A תשואה 1.83 מינ' ע.נ. 50,000 , האגח לשנתיים .חברת KFW פיננסים מדורגת AAA כמעט 3 שנים תשואה 2.22 מינ' ע.נ. 1000
    תלוי מה הסכום ויש פה עניין של עמלות שצריך להילקח בחשבון.

היי חברים, תודה על התגובות
    סכום מדובר באיזור 10000 יורו.
    השאלה הנשאלת אפילו יותר מסובכת. אם התשואה שאני אקבל על אג"ח בחו"ל יהיה נמוך מהתשואה על אג"ח בישראל אז כמובן שלא משתלמת לי ההרפתקאה הזאת.
    רם, את גזית גלוב כבר יש לי בתיק. לא יודע אם ציינתי.. אבל אני עם פוזיצית מניות (תעודות סל) מאוד קטנה בתיק ורובו הוא אג"חים.

תודה
    זיו
    אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.

הרם טלפון לבית ההשקעות/הבנק שלך ובקש לשמוע על סדרות אג"ח חו"ל הנקובות ביורו. להערכתי, העמלות שיגבו ממך יהפכו את הסיפור ללא כדאי, אבל אולי שווה לבדוק.

אם זה יתברר כלא משתלם, אתה יכול להמיר את היורו שלך לש"ח ולמצוא סדרת אג"ח הנסחרת בת"א וצמודה ליורו (בהנחה שאתה מאמין בחוזקו של היורו מול השקל). לגבי ההמרה, בדוק באיזו דרך עלות ההמרה תהיה הזולה ביותר (בנק, בית השקעות או בדרך האחרת).

נראה לי שכדאי לך לשקול רכישה של fix.
    הקש בכל אתר פיננסי ותמצא תעודת סל בשם זה מבית מיטב המשקיעה באגח"ים בדירוג גבוה באירו.
    עלה והצלח.

אוקי, ראשית המון תודה על העצות הטובות שלכם.
    אכן אבדוק מול הבנק מה יש להם להציע, כל הסיבה שבעתיה פתחתי את הפוסט היא הנסיון שלי להשתמש ביורו כמטבע זר לתשלום ולא להמיר אותו לשקלים מה שיגרור עוד הפסדים כמובן גם על ההמרה עצמה לשקלים וגם על הפסד ערך לאחר שבשנה האחרונה שער היורו איך נגיד, לא משהו.

בכל מקרה, אני אבדוק את האופציות/חלופות שהצעתם ואדווח מה מצאתי.

המון תודה

זיו

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות