x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: גידור אסט' בנגזרים ע"י שימוש בחוזים ו/או פורקס

גידור אסט' בנגזרים ע"י שימוש בחוזים ו/או פורקס

שחקן שלום,
    אני רוצה לעשות גידור לאסטרטגיות שלי במעוף, בד"כ שוקת ובד"כ רחבה מאוד.
    חשבתי לבצע גידור ע"י שימוש למשל בחוזה ממונף על ה-VIX אם כל חודש אני אפקיד נניח 200$-500$ אז אני בעצם מגן על עצמי מנפילה חזקה במעוף כתוצעה מ"מפולת" בS&P. אולי קול רחוק על ה- VIX ?
    אני חושב אולי גם על ה- USD/NIS כדי ליצור הגנה מעליה חדה בשער הדולר שתגרור תנועה חדה כלפי מעלה במעוף.

האם לדעתך יש חוזים אחרים שיכולים לעזור לי יותר ו/או אולי הצעה אחרת ליצירת הגידור הזה? אולי דרך טובה לחשב מה בדיוק הסכום שאני צריך להשתמש בו כל חודש לגידור?

אני מניח גם שאם כל חודש אני מבצע את הגידור בעצם נוצר לי הפסד הון בתיק החוזים שאני יכול לקזז בסוף שנה מול הרווחים מתיק המעוף.
    נערך לאחרונה על ידי ydavid, 29.01.2017 בשעה 15:18

צהרים טובים.
    לפני הכל דוד אני רואה שאתה חבר PRO ולכן מומלץ לך להזמין את השיעור העוסק בגידור
    שם תוכל לבחון מספר דרכים לרבות הסכום הרלונטי להשקעה בכדי לגדר סכום X.
    בנוגע לאפשרויות שהצעת:
    לא מטח ולא סחורות הן כרגע קורלציה מובהקת שניתן להתבסס עליה. המשמעות היא שאין
    מקום לגדר מניות דרך שוק מקביל. בעבר נפילה בת"א היתה תמיד מגיעה עם זינוק בדולר אבל
    קורלציות אלו כבר אינן קיימות, או לפחות אינן קיימות בצורה מובהקת כבעבר ולכן מוטב להימנע.

VXX היא תעודה בעלת שחיקה משמעותית ואם אתה תרד מדי חודש "רק" 2-3% יווצר מצב
    בו תפסיד הן במניות והן בגידור. בכדי שהתעודה תתחיל לפעול כראוי אתה צריך רצף שלילי מובהק
    ולא בטוח שזה המצב כעת.

נקודה מהותית נוספת היא העובדה שאתה מחפש להגן דרך s&p מפני ירידה חדה במעוף. מדוע??
    יש לך אפשרות לבצע רכישות דומות במעוף ולכן אין זה מומלץ לעבוד על שוק מקביל מה גם שאתה
    נחשף מטחית.

הדרך הנוחה ביותר, תחת ההנחה כי ירידות חודשיות בשלב זה תהיינה מתונות היא דרך COVERD CALL.
    כך אתה גם לא מוציא כסף, גם יכול להרויח בכל תרחיש שהוא מהגידור וגם בניהול נכון תוכל לספק
    הגנה מתקדמת שתרדוף אחרי הספוט והיא מתאימה הרבה יותר לסביבת הסטיה הנמוכה שאינה עומדת
    בקנה אחד עם הערכתך לנפילות.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות