שלום לכולם
האם הספרים של צביקה ברגמן שווים משהו או שהם סתם בזבוז כסף?
פשוט יש לי תלושים לסטימצקי וראיתי באתר שלהם את הרשימת ספרים שלו
תודה
זיו
שלום לכולם
האם הספרים של צביקה ברגמן שווים משהו או שהם סתם בזבוז כסף?
פשוט יש לי תלושים לסטימצקי וראיתי באתר שלהם את הרשימת ספרים שלו
תודה
זיו
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
אני ניסיתי לקרוא כמה עמודים ולא התרשמתי
מהספרים שקראתי אני יכול לומר ש:
הבורסה - 'ספר הזהב'- { זה שהוא יושב ודוב ושור לימינו ושמאלו} : ספר די מקיף את תחום ההשקעה במניות : כולל טעויות של משקיעים , איך לבחור מניות טובות ונותן עקרונות נכונים שבתור משקיע - אתה חייב לדעת !!
ניתוח טכני + אופציות מעוף : לגבי ניתוח טכני הוא די רדוד, קצר בתוכנו ולא יורד לשורש העניין ..- בקיצור : לא שווה את הכסף { אפשר למצוא באינטרנט, בקורסים וכדומה..- רמה הרבה יותר גבוהה וממצה !
לגבי אופציות מעוף : כמו ניתוח טכני גם הוא די רדוד ולא ממצה את העניין , אמנם לקבלת תמונה ראשונית , רעיונית ומושגי ייסוד -בהחלט ניתן לקוראו - ח"ו לא להשקיע כתוצאה מקריאתו גרידא..{ הרבה יותר תחכים אם תשתתף בקורס שמציע האתר - קורס מצויין !!!}.
לגבי שאר הספרים - ההמלצות שלו די חוזרות על עצמם אמנם הם בהחלט נכונות לכן הייתי ממליץ לקרוא רק ספר אחד בעיון ולגבי השאר - מקסימום לרפרף.. וולראות אם הוסיף משהו { שהרי בכל זאת כל ספר מתיימר לעסוק בנושא אחר! } .. .
מקווה שעזרתי , לשאלות יותר ספציפיות בעניין רק תשאל................... אופיר.
היי אופיר
תודה רבה על העיצות הטובות
קניתי לבסוף את סיפרו של דורון שלפר, הבורסה ושוק ההון, זה שהומלץ בחום גם בפורום.
ספר טוב למדי.
מסתבר שהפרקים של ניתוח טכני הם אכן כאלה שנותנים תחושה לא ממצה. גם בספר המצויין הזה
בכל מקרה המון תודה על העזרה
זיו
אין לראות באמור לעיל משום המלצה לביצוע פעולות ו/או ייעוץ השקעות ו/או שיווק השקעות ו/או ייעוץ מכל סוג שהוא.
אני מציע שירכזו את כול נושא הספרים +המלצות וביקורות במקום אחד.
לגבי ספרים על אופציות:
אופציות וחוזים עתידיים / יהודה בן-אסיאג, רמי ששון - לדעתי בסדר כספר ראשון בנושא
חברים,
למי שאין בעיה עם אנגלית, אז אין מה להשוות בין היצע הספרים באנגלית למה שיש בעברית.
כמובן שלצורך הכרת שוק ההון הישראלי זה לא רלוונטי, אבל בנושאים אחרים, למשל ניתוח טכני, הספרים הטובים הם באנגלית.
אם זה מעניין מישהו, אוכל לפרט לגבי ספרים ספציפיים שאני מכיר...
אני בהחלט אשמח לספרות אנגלית טובה בנוגע לניתוח טכני
קבל מספר קישורים
זה התנך לדעתי
http://www.esnips.com/doc/d202036d-fcac ... al-Markets
ספר שאהבתי מאד
http://www.esnips.com/doc/a41c6ea6-6e63 ... r-a-Living
בהצלחה
בראל המון תודה
ואולי אפשר לשמור איפשהו את הדיון הזה שלנו שגם חברים חדשים אחרים יוכלו להנות מהמידע שגלום בפוסט הזה
זיו
מסכים עם בראל.
אגב, לגבי הספר הראשון - למחבר יש את האתר הטוב ביותר לדעתי לניתוח טכני - www.stockcharts.com. בנוסף לגרפים עצמם, יש אזור שנקרא Chart School שהוא מעין מבוא לניתוח טכני, ומומלץ ביותר לקרוא אותו.