x

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 11 עד 16 מתוך 16

נושא: הסדר שפורסם עם אמריקן קולוני

Re: הסדר שפורסם עם אמריקן קולוני

gsk, מתנצל, לא דייקתי, אשתמש בהזדמנות זו בכדי לתקן ולפרט:

ממה שאני מבין 71.7% מהע.נ. יפרעו תמורת 58.5 אג'. והשאר יישאר במסחר. אני מעריך שבמידה וחלופה א' תתבצע אזי ה-28.3% מהע.נ. שישאר לבעלי האג"ח ייסחרו בתשואה הקרובה לפארי. כך שביחד מדובר על סביבות ה-80 אג' לע.נ. יחיד של אג"ח א'

ל gsk ,
    לא מדויק.
    להלן הנתונים (אותם תוכל ללמוד מהודעת החברה במאיה מיום 18/8/09):
    שולמה ריבית 6.75% וכן שולם 3.71% מהקרן (במקום 20%), כלומר: שילמו 18.55% מתשלום הקרן שהיו צריכים לשלם.
    לגבי היתרה, נדחה היום הקובע ל 1/10/09 ויום התשלום ל 13/10/09.

לרפי,
    א. נתוניך מעניינים, תוכל להפנות למקורות המידע באינטרנט?
    ב. משהו לא מסתדר לי , אם בפירוק מחזיקי אג"ח א' יכולים לקבל 80 א"ג, מדוע שיקבלו את ההסדר?

ועוד לרפי, כ 72% מע.נ. יפרעו ב53 א"ג.

שלום ram,

א) זה בפורום של עוסקים באג"ח זבל.
    http://www.tapuz.co.il/Communa/ViewmsgC ... d=38415996

ב) אני חושב שמה שעולה מהדיון בפורום הזה (ואני מסייג) שכנראה יש משקיע אג"ח זבל כבד שקנה חלקים משמעותיים מהאג"ח והוא מנסה גם לקבל ערך לכספו ללא פירוק החברה (סה"כ ירידת ערכי הנכסים של החברה בחו"ל כבר פחות או יותר מיצתה את עצמה), יש גם תסריט שזה המשקיע שקנה חלקים באג"ח...

נראה גם שהם שינו את היום הקובע לתשלום יתרת הקרן שלא שולמה בסוף אוגוסט

http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp ... _cd=466154

היום הקובע החדש 1.10.09

היום גם מיכה צ'רניאק פרסם סקירה על החברה ועל ההסדר. כמובן שהוא גידף אותו
    http://www.bizportal.co.il/shukhahon/bi ... mid=214891
    הדבר המעניין הוא שגם מיכה ובכל שאר המקומות שקראתי עולה שההסדר לאג"ח א' יעמוד כנראה על 53 אג' בפרעון מיידי+המרה של 28 אג' במח"מ ארוך יותר.בחלופה ב-המרה למניות.קשה לקבוע מה התמורה כי צפוי שמחיר המניה ירד.אג"ח א תמורת כ 55 מליון אג"ח יקבלו 41 מליון מניות וישארו עם 29.5 מליון אג"ח.אג"ח ב יקבלו כ 48 מליון מניות.השווי במונחי מניות גבוהה מאוד ,אבל האופציות שינתנו מצביעות על שווי צפוי נמוך מאוד. אבל אם נסתכל על מחיר המניה היום (1.49 ש"ח) נבין שגם ירידה של ערך המניה עדיין תנפק לבעלי אג"ח א' מינימום של סביבות ה-80 אג'. כך שאני נאלץ להגיע למסקנה ששער השוק של אג"ח א' הוא אטרקטיבי מאוד.

שוב, אני מציין שאין אני מכבד התנהלות מעין זו של בעלי החברה, אבל אין זה משנה עובדה פשוטה זו...

מה אתה אומרים?

לרפי,
    תשובה (שכבר נאמרה): אם חלופה א' תתקיים, הרי אג"ח א' כרגע אטרקטיבי ביותר. אם חלופה זו לא תתקיים אוטומטית תתקיים חלופה ב', ובחלופה זו לא ברור מה שווה המניה.
    אתה מסתכל על מחיר המניה כרגע ואם תבדוק תמצא שיש כעת פחות מ 10 מיליון מניות, מה שנותן לחברה כרגע שווי של כ 14 מיליון ש"ח בלבד (לחברה הון עצמי שלילי).
    אז מה לדעתך יהי שווי המניה כשיהיו 100 מיליון מניות?
    עכשיו תנסה להסביר לי שוב בבקשה איך הגעת לתוצאה שבחלופה ב' יקבלו 80 א"ג (לי זה נראה יותר כמו פחות ממחיר האג"ח הנוכחי).

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות