אילנה תקשיבי ותקשיבי טוב אני מעולם לא שנאתי אותך ואני לא שונא איש .וזה שאת מקללת אותי פה באתר בשביל איזה כתבה שקראת מוכיח לכולם מי שונא את מי. אני סה"כ כתבתי מה שאתר רלוונטי טוען .אל תציפו את עצמכם ברגשות . ולפני שאתם נרתמים לכתבות כאלה תבדקו .והתנאי הראשון הוא טלפון שהמבקש יציג בפרהסייה .את לא שוחחת עם אותה בחורה שיכול להיות שהיא באמת זקוקה לתרומה אבל יש תנאים לבקש עזרה מאנשים. במיוחד שהתגלו המון מיקרים של ניצול טוב ליבם של אנשים. וזה שאת מנסה להקטין ולפגוע בי זה רק מראה כמה את באמת עוזרת לאשה הזו .כשאת דורכת על חבר שלך מהאתר שעזר לך שנים שהקדיש לבת שלךביום נישואיה ללא אינטרס עוגת כלה מפוארת והביא לה חלה מיוחדת ויותר מזה גם הביא עוד עוגה לאורח שהיתה לו יום הולדת באותו היום. כל זאת ללא תמורה וללא שום דחיה ובקשה ממך ואל תבואי כאן לספר שהחזרת זאת בחתונה של הבת שלי כי לפני שאת נתת אני עשיתי זאת ללא רצון לקבל אלא לתת לעומתך ש את חושבת שבמתנה שנתת את סגרת חשבון ככה מתנהגים אנשים קטנים שמנסים להראות גדולים ואת צריכה לעשות הרבה חשבון נפש לפני שאת מקללת אותי מנסה להקטין אותי בכך שאת קוראת לי האופה אני לא מתבייש במקצוע שפרנס אותי בכבוד ויצר לי 4 ילדים שהם היו קצינים בצהל והיום הם מעמודי התווך בעולם ההיטק בישראל ועוד שני ילדים שהם בדרך לתואר בושי לך והכלמי בגללך האתר הזה נפל מגדולתו בגלל שאת חושבת שאתיושבת מאחורי מקלדת ומשתלחת באנשים. לכן המון עזבו את האתר בגללך ואם את כזו נפלאה תציגי פה לכולם צילום של התרומה שנתת לאותה בחורה.. תהיי בריאה ושאלוהים יעניק לך מכל טוב ויזכה אותך מטובו אמן