x

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 44

נושא: מניית פייסבוק FB

מניית פייסבוק FB

חברים,אני רוצה להתחיל כאן שרשור ארוך (כמו של זה שפתח אתנחתון עם הזהב) בנושא מניית פייסבוק,עם עדכונים,שאלות,והערכות לגבי המניה,שתככב לדעתי בעשור הנוכחי......אני רוצה גם שיהיה מעקב אחרי אסטרטגיות באופציות במניה כדי שנוכל ללמוד כולנו ביחד על כיצד בדיוק עובדות האופציות בארה"ב.

מחזורי המסחר עם סיום תקופת הלוק-אפ העיקרית (שבה שוחררו 777 מיליון מניות) לא מותירים מקום לספק שקרנות גידור ענקיות החלו לרכוש את המניה בבלוקים מאסיביים כפי שראינו אתמול (שער נוכחי 28$ בדיוק)......לשם המחשה אתמול נסחרו 127 מיליון מניות בשווי כולל של כמעט 3.5 מיליארד דולר ,נניח 12 מיליארד שקלים,פי 12 מהמחזור הכללי במה שנשאר מהבורסה שלנו בהנהלת אסתר לבנון/ביזיון........המנסה לגרור אותנו להימורים עם הנפקת אופציות שבועיות ששחקן תוהה מי יכתוב אותן,ויתרה מכך אני טוען שלא ברור מי יקנה,שכן השחיקה גבוהה מאד.......עוד אחת מההחלטות המעולות של הנהלת הבורסה המסרבת לעזור לנו במאבק להפחתת המס (שיצליח בעז"ה).......אגב,כרגע המצב במאבק הוא די משמים,שכן שוחחנו אני ואלי כמעט עם כל מי שאנחנו יכולים,מה גם שהבחירות בפתח,על כל המשתמע מכך.....נחזור אחרי הבחירות להציק למי שצריך להציק בנושא הזה.

כסוחר באופציות בארה"ב נדהמתי לגלות עולם חדש שלא היה מוכר לי עד עתה (למרות שכל הזמן אמרו לי זאת)....אפשר "לשחק" עם הזמנים,ללכת לונג חזק,שורט חזק ופייסבוק היא מניה תנודתית ביותר-מצוין לסוחרי האופציות החיים על תנודתיות.......

אסטרטגיה ראשונה הייתה של שי כששער המניה היה 19.71,כתיבת שוקת אסטרטגיה על פייסבוק FB

מחיר המניה: 19.71

מכירה של 10 יחידות P17DEC מחיר של 50$
    500$

מכירה של 10 יחידות C22DEC מחיר של 50$
    500$

בטחונות נדרשים פחות מ- 2000$

במידת הצורך אפרסם עדכונים לאסטרטגיה.
    פקיעה של האופציות הנ"ל 22.12

שימו לב אין קניה של הגנות באסטרטגיה זו ולכן יש לשמור על בטחונות
    מכירה של 10 יחידות מומלצת על כל 10,000S בטחונות פנויים ולא פחות. לצורך תיקונים פשוטים.

תיקון 1:
    קידום הפוט.

קניה 10 יחידות -P17DEC 5$
    רווח 450$
    מכירה 15 יחידות P21 DEC
    מחיר של 35$ סה"כ תקבול 525$
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 25.07.2013 בשעה 17:26

שלום חתול אנגורה,

מה שלומך?
    יפה לך פתיחת השרשור.
    להשכילך בדקה יש לי רווח מאוד נאה.................

אני מחכה עוד קצת (שלא כמנהגי איני סוחר בדר"כ) ו..................החוצה עם רווחים בזבוזים
    ו.............שוב פנימה..................hop in hop out מינוח שלי solo mio

ולא אני לא אופציות לא קול ולא פוט!!!!! i will manage without it yep rest assured amigo mio

ונראה אולי חוזר חלילה ...............אתה תזהה המגמה ו.....תעדכן.
    צוקי שאפו עליו.....

בהצלחה לכלנו ולצוקי

שבוע נהדר

לדעתי האסטרטגיה הייתה לא טובה,שכן פייסבוק היא מניה תנודתית ביותר,ועוד לפני תום תקופת הלוק-אפ ,האפקט הדרמטי ביותר על המניה מאז ההנפקה,מה גם שלא נקנו הגנות (לאחר מכן הומלץ ע"י שחקן והתקבל)......לאור ההפסד הקשה בינתיים.חשוב להדגיש את העבודה עם הגנות באסטרטגיות אלו שכן לא מדובר על מדד,כפי שאנחנו רגילים כאן בארץ (כמובן שאי אפשר לווסת מניה עם כאלו מחזורים)......

באופן כללי אני חושב שזו החברה הראשונה שתגיע לטריליון דולר אך,זה ייקח זמן.כרגע המצב הוא ראלי מטורף של כמעט 50% במניה בשבועיים בערך,במחזורים אדירים,מה שגורם לציפיות לתיקון (שהתחלתי לראות אותן אתמול עת המניה ירדה ל-26.7,אך חזרה בסערה אדירה (במחזור הזוי ממש) ל-28$)......

נבדוק שתי אסטרטגיות.

1.ציפייה לתיקון בטווח הקצר עם ציפייה לעלייה בטווח הארוך.

כתיבת קול 30$ לדצמבר 2012 10 יחידות*45$= 450$ ....כלומר משקף פקיעה 30.45$ בתאריך 21.12.2012 (יום הדין לפי בני המאיה)

קניית קול 38 ליוני 2013 ב-120$*10 יחידות=1200$ ....כלומר משקף כרגע פקיעה ביוני 39.2 21.6.2013.

כהגנה נוספת נקנה 5 פוטים 25$ ונממנם ע"י כתיבת 15 פוטים 23$ לדצמבר הנוכחי.(שהרי הדבר היחידי שאנו יכולים להסיק טכנית כרגע היא שרמת ה-20 בקירוב מהווה תמיכה מוצקה מאד,לפחות עד הפקיעה הזו).
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 02.12.2012 בשעה 05:16

2.עקב ציפייה לתנודתיות גבוהה נבדוק קניית שוקת.חודש מרץ 2013.

נקנה פוט 23 וקול 34 במחיר של 115$ האופציה.

גילוי נאות:- מחזיק כ-1200 יחידות מהמניה.,שער ממוצע 33$.

34 קולים 40 לינואר 2014 במחיר ממוצע של 1.86$ (כלומר 186$)

6 קולים 35 לינואר 2014 במחיר ממוצע של 1.7$

22 קולים 32 לינואר 2014 במיחר ממוצע של 2.26$

10 קולים 30 לינואר 2014 במחיר ממוצע של 3.13$

הפסד שכבר מומש- 5000$. (מגן מס של 5000 ש"ח למעשה שיקוזז בסוף השנה בדו"ח שאגיש למס הכנסה).

האסטרטגיות הן לתרגול בלבד.
    נערך לאחרונה על ידי החתול שמיל, 01.12.2012 בשעה 17:47

אסטרטגיות על פייסבוק

ברמה היומית המניה הגיעה לערך שכנראה צפוי תיקון קרוב והפקיעה בעוד שלושה שבועות שווה כתיבה בכסף תוך קבלת פרמיה סימפטית של כ-5.9% ברוטו. שזה נחמד בפרק זמן כזה (יחסית למניה דומה AOL שמספקת החודש עד הפקיעה פרמיה של 23%). יש כמובן גם לקזז את כל העלויות הנספחות.
    במבט על פרמיות הקול של פייסבוק לחודשים ינואר מרץ 2013 שרואים ירידה בסיכון ויחד עם זאת ירידה גם בערכים.

חומר למחשבה.

חיפושית כחולה שלום,מה שלומך?....רק אתמול ראיתי שכבר פתחת שירשור בפורום מניות בנושא המניה,אך אתה מנתח אותה טכנית בלבד,מה שאינני חושב שנכון למניית חלום (מציאות) כמו פייסבוק.....אשמח אם יהיה שירשור אחד למניה כדי שכל החומר,הדעות והרעיונות יהיו תחת פוסט אחד כיוון שהמניה הולכת לעניין רבים בעתיד....אשמח גם אם שרשור זה יהיה בראשי,כאן,כדי שכולם יראו אותו.

כתבה ראשונה http://technation.themarker.com/1.1878218

כתבה שנייהhttp://www.calcalist.co.il/money/art...589310,00.html

חתול שמיל, אהלן, ראשית מיקום השירשור למניית פייסבוק כפי שאתה מציין צריך להימצא להערכתי בפורום: מקצועי>מניות. ....אין לי בעיה שהסיקור ישאר בראשי ובכיף אשמח לצרף את הניתוח הטכני שלי גם בשירשור שלך לטובת כל המתענינים והגולשים באתר ושיהיה בהצלחה לכולם !!!

אגב התיקון במניה החל היום ומחירי האופציות בכסף זינקו ל-7.8%.
    נערך לאחרונה על ידי חיפושית כחולה, 03.12.2012 בשעה 23:29

אם ראית לילה כלכלי שני הפרשנים פתאום המליצו לקנות את המניה,מעניין......תקשיב,לדעתי בוא עזוב את השרשור הקודם כי דיברתי עם ולרי והיא אמרה שזה קצת בעייתי להדביק את שניהם ביחד וגם כך לא כל מניות החברה נסחרו ולכן אני חושב שהניתוח הטכני היה מיותר.....בוא תמשיך לנתח כאן טכנית את המניה ואני אעקוב אחרי האסטרטגיות,והשאר יצטרפו לשירשור כאן בראשי,כי המניה הולכת להיות הלהיט של העשור הנוכחי וזה יהיה שירשור גדול,אני אומר לך....מקובל?

למרות שהרעיון העומד מאחורי השידור הוא טוב, השידור של לילה כלכלי מבולבל וכולם מדברים ביחד לא נותנים לשמוע דברים עד תומם, דווקא לפרטים הקטנים יש חשיבות גדולה, ולפעמים הדברים נאמרים באופן מטעה ואני משתדל למדר עצמי מההמלצות של המומחים.

אני אשמח להכניס את פינתי הטכנית בשירשור שלך.
    המשך יום נעים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות