חברים,אני רוצה להתחיל כאן שרשור ארוך (כמו של זה שפתח אתנחתון עם הזהב) בנושא מניית פייסבוק,עם עדכונים,שאלות,והערכות לגבי המניה,שתככב לדעתי בעשור הנוכחי......אני רוצה גם שיהיה מעקב אחרי אסטרטגיות באופציות במניה כדי שנוכל ללמוד כולנו ביחד על כיצד בדיוק עובדות האופציות בארה"ב.
מחזורי המסחר עם סיום תקופת הלוק-אפ העיקרית (שבה שוחררו 777 מיליון מניות) לא מותירים מקום לספק שקרנות גידור ענקיות החלו לרכוש את המניה בבלוקים מאסיביים כפי שראינו אתמול (שער נוכחי 28$ בדיוק)......לשם המחשה אתמול נסחרו 127 מיליון מניות בשווי כולל של כמעט 3.5 מיליארד דולר ,נניח 12 מיליארד שקלים,פי 12 מהמחזור הכללי במה שנשאר מהבורסה שלנו בהנהלת אסתר לבנון/ביזיון........המנסה לגרור אותנו להימורים עם הנפקת אופציות שבועיות ששחקן תוהה מי יכתוב אותן,ויתרה מכך אני טוען שלא ברור מי יקנה,שכן השחיקה גבוהה מאד.......עוד אחת מההחלטות המעולות של הנהלת הבורסה המסרבת לעזור לנו במאבק להפחתת המס (שיצליח בעז"ה).......אגב,כרגע המצב במאבק הוא די משמים,שכן שוחחנו אני ואלי כמעט עם כל מי שאנחנו יכולים,מה גם שהבחירות בפתח,על כל המשתמע מכך.....נחזור אחרי הבחירות להציק למי שצריך להציק בנושא הזה.
כסוחר באופציות בארה"ב נדהמתי לגלות עולם חדש שלא היה מוכר לי עד עתה (למרות שכל הזמן אמרו לי זאת)....אפשר "לשחק" עם הזמנים,ללכת לונג חזק,שורט חזק ופייסבוק היא מניה תנודתית ביותר-מצוין לסוחרי האופציות החיים על תנודתיות.......
אסטרטגיה ראשונה הייתה של שי כששער המניה היה 19.71,כתיבת שוקת אסטרטגיה על פייסבוק FB
מחיר המניה: 19.71
מכירה של 10 יחידות P17DEC מחיר של 50$
500$
מכירה של 10 יחידות C22DEC מחיר של 50$
500$
בטחונות נדרשים פחות מ- 2000$
במידת הצורך אפרסם עדכונים לאסטרטגיה.
פקיעה של האופציות הנ"ל 22.12
שימו לב אין קניה של הגנות באסטרטגיה זו ולכן יש לשמור על בטחונות
מכירה של 10 יחידות מומלצת על כל 10,000S בטחונות פנויים ולא פחות. לצורך תיקונים פשוטים.
תיקון 1:
קידום הפוט.
קניה 10 יחידות -P17DEC 5$
רווח 450$
מכירה 15 יחידות P21 DEC
מחיר של 35$ סה"כ תקבול 525$