שלום,

הנה עידכון לפוסטים הקודמים שלי בנוגע לניתוח טכני של המעו"ף.

[attachment=1:25t9j47m]Daily.GIF[/attachment:25t9j47m]
בגרף היומי, המעוף עדיין שט לו להנאתו בתעלה עולה.

שבירה של התעלה מטה אשר נכון להיום גבולה התחתון נמצא ב950 כ3.5%- מתחתינו, תשכנע אותי לצאת מהלונג ולהכנס לשורט לאורך זמן בלתי ידוע, עם ציפייה להבלם על הקו הירוק באזור ה875 במקרה הגרוע (אבל מוקדם לדבר על זה עכשיו). כל יום שעובר, הסטופ לוס הזה ברמת ה950 עולה עוד קצת.

ההחלטה אם לפרוץ את התעלה מטה או לפרוץ את ה1000 מעלה תתקבל לכל המאוחר עד ה22 באוקטובר.

אנו מתקרבים אל הניסיון השלישי לפרוץ את ה1000, אך אני רוצה להזכיר לכם שגם אם נכשל, עדיין יש סיכוי לפרוץ אותו בניסיון הרביעי. גם בתחילת השנה הגרף הצליח לפרוץ את אזור ה710 רק בניסיון הרביעי שלו.

[attachment=0:25t9j47m]4HR.GIF[/attachment:25t9j47m]
לאחר זיהוי התמיכה על התעלה היומית, בתוספת הסטייה החיובית בארבע שעתי, הגרף עשה מהלך יפה, פרץ את הדיגלון ונכון להיום כבר 3 ימי מסחר שהוא מצליח להחזיק מעמד מעליו.
כרגע עדיין לא רואים שום חולשה, תשישות, או סטייה שלילית אך עדיין יש סיכוי שזה יתפתח, ונחזה בכישלון נוסף בפריצת ה1000. צריך לחפש את הסטייה בגרף הארבע שעתי, או בשעתי אם בכלל יהיה כזה.

אציין שאני די אופטימי כי בעיניי יש יותר סימנים חיוביים מאשר שליליים, אבל אולי אני מסונוור, אולי אני כותב מפוזיציה, אולי אני באופוריה מאז שהחלטתי לנתק את עצמי מחדשות כלכליות, אבל גם המעו"ף באופוריה וגם הוא עצמאי ומנותק, אז למה שלי יהיה אסור? מתאים לי להכנס לראש שלו ...

שלכם,
wwoof.