x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: בקשות ורעיונות לשיפורים בצ'אט ובאתר

Hybrid View

בקשות ורעיונות לשיפורים בצ'אט ובאתר

שלום וברכה,

אני מעריך ומברך על האתר הנפלא ואנשיו ובכל זאת אני מבקש לבדוק אם יש אפשרות לבקש מספר שיפורים באתר, כמובן אם אפשרי.

1. בצ'אט אם אפשר שהצליל יהיה שונה ל'ראשי' ול'אופציות' כך שאפשר יהיה לדעת היכן נרשמה הודעה חדשה.
    2. נראה לי שהודעות וכותרות יבלטו יותר אם יהיו כפסים נעים לרוחב (כמו באתרי חדשות) מעל לפס המדדים
    3. הצליל של פתיחת וסגירת מסחר לא מתבטל גם אם לוחצים על 'סגור'
    4. בסימולטור אם פותחים המון אסטרטגיות (נגיד מעל 25) אז מתחיל להעלם החלק התחתון של האסטרטגיה (הגרף פקיעה של האסטרטגיה)
    5. האמת שאני פותח המון אסטרטגיות בסימולטור בכדי לראות מחירי פרפרים, אז אולי אם אפשר להוסיף מפת פרפרים אונליין.

התלבטתי אם לשלוח לכם את ההודעה בפרטי, אך אמרתי אולי תרצו לשמוע מעוד אנשים על רעיונות ושיפורים נוספים ולכן פרסמתי בפורום.

כמובן שהכל מתוך כוונה לשפר ולא חלילה לרע וכמובן יש לכם את המטלות והמשימות שלכם, אז תודה גם אם תקבלו ליישם את זה וגם אם לא.

יום טוב ומבורך

שלום וברכה
    אולי אוסיף בקשה לשיפור
    אם חבר באתר מוסיף תמונה להודעה שלו
    התמונה ניפתחת בגודל של חצי מסך במרכז המסך

האם ניתן לשנות כך שהתמונה תיפתח בגודל של כל המסך

כמו כן מצטרף לבקשה להפוך את הצליל של פתיחת / סגירת מסחר לאופציונאלי
    בחדר מסחר זה מאוד נחמד
    בבית - לא בטוח

תודה
    אייל
    נערך לאחרונה על ידי etomer, 05.01.2016 בשעה 19:38

בוקר טוב

מצטרף לבקשה בעניין הצליל של פתיחה וסגירת מסחר בארץ ובחול,הוא כלכך קולני שלפעמיים גורם לי להתקפת לב . אי אפשר לבטל אותו גם אם רוצים ומנסים.

אני חושב שהצליל צריך להיות אופציונלי למי שרוצה ולא ההפך.

ממה שקראתי פה באתר רבים חושבים כך

תודה

צ'רלי

מצטרף להמלצה, הצליל סגירת מסחר עושה לי התקף לב
    קשה לי להאמין שמשהו מתבסס על הצליל הזה לידיעת מתי נגמר המסחר

גם לי הצליל הזה עושה התקף לב אך מצד שני הוא מאוד שימושי אך אם נגיד הוא יספור לאחור נגיד 60 שניות (אולי כמו בדריכת אזעקה צליל שהקצב שלו איטי בהתחלה ואז הקצב מתגבר ככל שמתקרבים לסיום) זה יותר יעזור לסגור מאשר להלחיץ.
    הבעיה כרגע שהצליל מאוד מבהיל ומלחיץ ואי אפשר לבטל אותו מראש וגם אם אני לוחץ על סגור כשמופיעה ההודעה.

יום טוב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות