x

מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

נושא: נקודות Pivot

נקודות Pivot

האם משהו יכול להסביר מה זה ואיך עובדים עם זה ? האם זה יעיל ?

Re: נקודות Pivot

נקודת pivot היא

אם אינך יודע - אל תענה.. עדיף..
    פיווט הוא בעקרון ממוצע של( H+L+C) חלקי 3 כלומר ממוצע של הגבוה הנמוך והסגירה של מסגרת הזמן הקודמת (נניח יום).
    בנוסף לפיווט מקובל לסמן גם R1 R2 וגם S1 S2 שהם נקודות ההתנגדות והתמיכה הקרובות
    מצורף לינק למחשבון פיווט לנוחויותך..

יום טוב ומסחר פורה..
    גבי
    http://www.mypivots.com/calculators/piv ... lator.aspx

הפיווט כמו גם רמות התמיכה וההתנגדות מציינים מחירים קריטיים אשר יהוו נקודות מפגש עיקריות בין הקונים למוכרים. זאת על בסיס חישוב מטמטי פשוט המסתמך על נתוני התקופה הקודמת אליה אנו מתיחסים (יום/ שבוע/ חודש):
    R3 = H + 2( Pivot - L ) =

R2 = Pivot + ( H - L ) =

R1 = ( 2 x Pivot ) - L =

Pivot = ( H + L + C ) / 3 =

S1 = ( 2 x Pivot ) - H =

S2 = Pivot - ( H - L ) =

S3 = L - 2( H - Pivot

אופן המסחר ע"פ נקודות אלה הינו: לקנות מעל הפיווט ולמכור בהתנגדות, לקנות שוב בפריצת ההתנגדות ושוב למכור בהתנגדות הבאה ולהפך בירידה, למכור (שורט) מתחת לפיווט ולקנות בתמיכה וכו'...
    כמובן שאם מרגישים כי המגמה חזקה אפשר להחזיק את הנייר עד ההתנגדות/ תמיכה הבאה, אך להיות מוכנים לזרוק אותו אם הוא לא מצליח לפרוץ את ההתנגדות.
    אני ממליץ לא למכור בשורט בהתנגדות כנגד המגמה, על אף שזה נראה לפעמים מפתה.
    אם תעקוב אחר הנושא במשך תקופה תמצא כי ישנם ניירות בהם זה עובד יותר מאחרים, לדוגמא בבנקים ואפילו במדד המעו"ף.
    פיווטים מעו"ף להיום:
    986.19 982.53 975.22
    971.56
    964.25 960.59 953.28

אני באופן אישי משתמש מידי יום בקובץ אקסל שהכנתי, אשר שואב את הנתונים הרלוונטיים מהטיקר.
    בהצלחה!

http://www.ta25.info/marketoverview.asp
    מוכן להגשה בתום כל יום מיסחר ליום שלאחריו

ציטוט פורסם במקור על ידי אילן 44
    האם משהו יכול להסביר מה זה ואיך עובדים עם זה ? האם זה יעיל ?
    לא מבין למה סיבכו אותך פה עם הסברים "אקדמאים" ולא רלוונטיים...
    בוא, אני יסביר לך בפשטות מה זה פיבוט ואיך עובדים איתו.
    כדי להבין על מה מדובר, ראשית תפתח גרף של נרות יפניים, עדיף גרף שבועי.
    נק' פיבוט מורכבת מ-3 נרות יפניים, כאשר הנר האמצעי (בנק' פיבוט תחתונה -שהיא זו שמעניינת אותך) הוא הנמוך ביותר מבין השלושה. 2 הנרות מצדדיו של הנר יתאפיינו בדכ' בנק' שפל גבוהות יותר. בנוסף, הנר השלישי בסדרה (הימיני) חייב להיות ירוק! ואמור להיות בעל גוף מלא, ככל שהסגירה של הנר סמוכה לגבוה היומי/ השבועי כך תהיה נק הפיבוט אכותית יותר ותסמן איתות קניה. דבר חשוב נוסף שנק' הפיבוט - הנר השלישי יהיה בין 2 הממוצעים הנעים, ו/או חיתוכי פיבונאצ'י. אם אתה בגרף שבועי אז הממוצעים הם 10 ו-20 ואם בגרף יומי אז 20 ו-40.

מקווה שהבנת את המושג ואת השימוש בו. אני לא קונה נייר ללא נק' פיבוט. רק כך סיכויי ההצלחה עולים על הסיכונים שבהפסד, ומי שיאמר לך אחרת פשוט לא מבין בניתוח טכני.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות