שלום וברכה ידידי ,

מספר הצפיות בהודעות שכתבתי בפורום זה מתקרב מאוד ל-750,000 וכולן כתובות על עניינים טכניים!
האם כל הקוראים כאן לא מחוברים למציאות??

כל העדכונים שלי הם ממעקב אישי והם בעלי הצלחה של 90%!!
זה אומר שעדכון שכתבתי בסופ"ש קודם, ערב קודם או בוקר לפני פתיחת המסחר, קורה בפועל לאחר הפתיחה !!

איך אני מגיע לאחוז הצלחה כזה? בעזרת כדור בדולח שאולי יש לי??

היום קיימים בשוק רובוטים למסחר, חלקם די מוצלחים! ידוע לך על פי מה הם עובדים?

נכון. ניתוח טכני !

ניתוח טכני בימינו נחשב כבר כמדע! לא מדע מדויק כמו מתמטיקה, אבל מדע, נניח כמו חיזוי מזג האויר.

ונשאלת השאלה: האם נקבע ששיטת עבודה מסויימת לא נכונה רק בגלל שמישהו – יחיד או אף רבים – לא הצליחו ליישם אותה? או לא הצליחו ללמוד אותה מספיק טוב כדי להגיע לתוצאות הרצויות?

כדי לקבל תשובה לשאלה "האם זה עובד" עליך לשאול את החברים שנכנסו 750,000 לצפות ומקפידים להיכנס כל יום ולהתעדכן.

מה תשואת המדד היא שאלה לא רלבנטית! הנתון הזה פשוט לא מעניין.

מספיק היה להיות במניה אחת מבין מניות ת"א 100, "אל על" לדוגמא, כדי להשיג תשואה עודפת על המדד ויש עוד 99 מניות נוספות במדד זה, יש גם עשרות תעודות סל על מדדים בארץ ובחו"ל, צמדי מט"ח ועוד כמה חוזים עתידיים.

אני אישית מנתח טכני. אני קורא גרפים ורק על פי זה כותב כאן בפורום המיוחד הזה, אני סוחר רק על פי ניתוח טכני, אני מלמד סוחרים "מקצועיים" רק נושאים טכניים, אז כנראה שכן, זה עובד. כשיש לי שאלה פונדמנטלית אני שואל את שחקן מעוף, הוא יודע את כל מה שצריך אודות החברות הנסחרות.

לגבי שאלותיך בסעיף 2, הן ממש לא לעניין, כי אני מדבר על ידע מעמיק, רציני ואיכותי שדורש ניסיון רב בכדי להתמודד איתו ובטח לא ניתן לענות עליהן בתשובה כזו בפורום.

ולסיום:

יצאנו כאן באתר בימים האחרונים בהודעה על שירות איתותים, אז כן , גם הוא יהיה טכני, כל איתות אשר יצא, יהיה לאחר שיקול דעת וניתוח טכני של הנכס המדובר, כשהצפי שנראה הוא שהנכס ילך לכיוון האיתות.

ואתה כמובן מוזמן להתנסות בשירות.
אני מקוה שעניתי לך על שאלותיך, דבריך לא היו חוצפה, אבל בהחלט מביעים חוסר ידע או הכוונה מקצועית מספיקה.

אתה מוזמן תמיד לשאול ואשתדל לענות בצורה המקצועית ביותר.

תודה לך .