x

מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

נושא: שאלה חצופה קצת ללוי עובדיה

שאלה חצופה קצת ללוי עובדיה

תקופה מסויימת בדקתי את האפשרות לסחור על פי ניתוח טכני.

זה לא עבד לי טוב, הרבה פעמים מניות היו שוברות קו תמיכה כלפי מטה, הייתי מוכן, ואז הן היו מזנקות למחורת מעל הקו וממשיכות למעלה.
    כנל עם קוי התנגדות / קוי מגמה וכ"ד

יתכן ולא סחרתי בצורה נכונה.

אם כך השאלה שלי בעצם :
    1. האם זה עובד? האם אתה מצליח להשיג תשואה מעבר למדד ? האם אתה סוחר לפי ניתוח טכני ?
    2. כיצד אתה סוחר, האם ברגע שקו תמיכה נשבר אתה מוכר ? או שאתה מחכה כמה ימים לראות שהוא נשאר מתכת לקו ?

תודה.

שלום וברכה ידידי ,

מספר הצפיות בהודעות שכתבתי בפורום זה מתקרב מאוד ל-750,000 וכולן כתובות על עניינים טכניים!
    האם כל הקוראים כאן לא מחוברים למציאות??

כל העדכונים שלי הם ממעקב אישי והם בעלי הצלחה של 90%!!
    זה אומר שעדכון שכתבתי בסופ"ש קודם, ערב קודם או בוקר לפני פתיחת המסחר, קורה בפועל לאחר הפתיחה !!

איך אני מגיע לאחוז הצלחה כזה? בעזרת כדור בדולח שאולי יש לי??

היום קיימים בשוק רובוטים למסחר, חלקם די מוצלחים! ידוע לך על פי מה הם עובדים?

נכון. ניתוח טכני !

ניתוח טכני בימינו נחשב כבר כמדע! לא מדע מדויק כמו מתמטיקה, אבל מדע, נניח כמו חיזוי מזג האויר.

ונשאלת השאלה: האם נקבע ששיטת עבודה מסויימת לא נכונה רק בגלל שמישהו – יחיד או אף רבים – לא הצליחו ליישם אותה? או לא הצליחו ללמוד אותה מספיק טוב כדי להגיע לתוצאות הרצויות?

כדי לקבל תשובה לשאלה "האם זה עובד" עליך לשאול את החברים שנכנסו 750,000 לצפות ומקפידים להיכנס כל יום ולהתעדכן.

מה תשואת המדד היא שאלה לא רלבנטית! הנתון הזה פשוט לא מעניין.

מספיק היה להיות במניה אחת מבין מניות ת"א 100, "אל על" לדוגמא, כדי להשיג תשואה עודפת על המדד ויש עוד 99 מניות נוספות במדד זה, יש גם עשרות תעודות סל על מדדים בארץ ובחו"ל, צמדי מט"ח ועוד כמה חוזים עתידיים.

אני אישית מנתח טכני. אני קורא גרפים ורק על פי זה כותב כאן בפורום המיוחד הזה, אני סוחר רק על פי ניתוח טכני, אני מלמד סוחרים "מקצועיים" רק נושאים טכניים, אז כנראה שכן, זה עובד. כשיש לי שאלה פונדמנטלית אני שואל את שחקן מעוף, הוא יודע את כל מה שצריך אודות החברות הנסחרות.

לגבי שאלותיך בסעיף 2, הן ממש לא לעניין, כי אני מדבר על ידע מעמיק, רציני ואיכותי שדורש ניסיון רב בכדי להתמודד איתו ובטח לא ניתן לענות עליהן בתשובה כזו בפורום.

ולסיום:

יצאנו כאן באתר בימים האחרונים בהודעה על שירות איתותים, אז כן , גם הוא יהיה טכני, כל איתות אשר יצא, יהיה לאחר שיקול דעת וניתוח טכני של הנכס המדובר, כשהצפי שנראה הוא שהנכס ילך לכיוון האיתות.

ואתה כמובן מוזמן להתנסות בשירות.
    אני מקוה שעניתי לך על שאלותיך, דבריך לא היו חוצפה, אבל בהחלט מביעים חוסר ידע או הכוונה מקצועית מספיקה.

אתה מוזמן תמיד לשאול ואשתדל לענות בצורה המקצועית ביותר.

תודה לך .
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

אני מודה לך על תשובתך.
    חשוב לי לציין שאני מאוד נהנה לקרוא את הניתוחים שלך ומאוד מעריך את זה שהם ניתנים בחינם. זה לא משהו שהוא מובן מאליו.

כמו כן אני מחכה ל1/1 לפתיחת שירות האיתותים, אשמח להתנסות בו אם העלויות יתאימו.

תודה רבה, ושנה אזרחית חדשה טובה לך !

תודה,

בכייף ובהצלחה בהמשך,

שנה אזרחית חדשה טובה לכולנו.

אמן.
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות