x

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 20

נושא: שאלות ותשובות לגבי שירות האיתותים .

שאלות ותשובות לגבי שירות האיתותים .

ערב טוב לכול חברי הפורום ואורחים,

כאן ניתן לכתוב שאלות התעניינות או כלליות לגבי שירות האיתותים ההולך ומתגבש באתר , שיפתח ב 01-01-16.

שרות האיתותים המתגבש הוא רחב היקף ומקצועי, המתאים גם לסוחר המתחיל וגם למנוסה ,

והשרות כולל ......

איתותים על :

מניות תא" 100.

תעודות סל על מדדים עיקריים

לונג ושורט על פי המגמה , או ה סווינג.

תא" 25 -- תא" בנקים -- ת"א 75 -- תא" 100 -- ת"א נדל"ן -- ת"א נפט וגז --

צמדי מט"ח: על בסיס טווח יומי.

צמד דולר - שקל.

צמד איורו - דולר

צמד פאונד - דולר

צמד קנדי - דולר

צמד אוסטרלי - דולר

חוזים עתידיים על בסיס טווח יומי:

חוזה S&P

חוזה DOW JONES

חוזה NASDA/ 100

חוזה DAX

חוזה CAC

בנוסף , יוכלו המנויים להתחבר לכיתה האינטרנטית פעם בשבוע או שבועיים , לצורך העשרה בחומר טכני מתקדם ונרות יפנים .

תודה,

נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 22.12.2015 בשעה 19:08
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

שלום לוי!
    קודם כל ברכות על היוזמה המצוינת. אני בטוח שזה יכול לשרת ולעזור להמון סוחרים.

רציתי לדעת אם אתה תהיה זה שמספק את שירות האיתותים? וכיצד האיתותים יתבצעו?

23-12-15 1830 H

ערב טוב יוסי,

תודה על השאלות.

תודה על מילותיך, ואני גם תקווה שאוכל על ידי השירות המאוד מיוחד זה שכולל גם מניות גם חוזים עתידיים, גם מט"ח, וגם תעודות סל על מדדים בארץ ו בחו"ל בשורט ובלונג, ישרת ויעזור לרבים , בין עם הם סוחרים מתחילים או סוחרים מנוסים שיכולים תמורת המנוי לקבל דעה מקצועית שנייה הכוללת טכני ברמה גבוהה, ועדכונים פונדמנטלים . או בין עם הם כלל לא סוחרים.

לשאלתך , אז כן כול ה איתותים הטכניים בכלל הנכסים המדוברים מאותתים על ידי אישית.

והשרות שנמצא בישורת האחרונה לפתיחתו ב 1 לחודש הקרוב , הוא מיוחד ושונה מכול שרות שקיים בארץ , וכאן לא מדובר על עשרות מיילים סרק ש נשלחים למנוי, או עשרות אס אמ אסים מיותרים שנשלחים, או כוננת מסרונים ומיילים כול יום המסחר לקראת , האם המאותת ישלח הודעה או לא !! כאשר כאן בשירות הזה אני מודיע מראש שאיתותים יהיו לקנייה או מכירה רק בין 0950 - ל 1045, זהו ! המנוי משוחרר כול היום כי לא יצאו יותר איתותים , פרט למקרה חרום כמובן , לא עלינו. והם יופיעו בפורום מיחד כאן באתר שנועד למנויים בלבד, ושם יכתב האיתות בשעה המדוברת.

הרי שנים אני כותב בפורומים וגם בפורום המאוד חשוב הזה , ואומר כאשר אני נשאל או מוציא עדכון בעצמי, " נמתין לסגירה " !

בכדי לקבל החלטה , וההחלטה תבוא לידי ביטוי למחרת בבוקר, וזה הזמן לכניסה או יציאה ( יציאה יכולה לקבל איתות לקראת תום המסחר במקרים מיוחדים , רעים ).
    באם תשאל אותי מדוע שירותי איתותים אחרים משאירים את המנויים בכוננות קבלת מסרונים ומיילים , אומר לך בפירוש שאיני יודע למה.
    מי שעובד טכני לא יכול לקבל החלטה על כיוון ללא הסגירה !

לא ניתן לומר בוודאות שמחיר פרץ התנגדות או לא , ללא הסגירה,

אז כפי שכבר כתבתי איתותים רק בבוקר וזה אותו דבר לגבי מניות, מדדים, תעודות סל, מטח,
    אנו בישראל נמצאים במקום גאוגרפי טוב ביחס לעולם , על כן כול המסחר העיקרי מתחיל ב10 בבוקר באיורופה יחד עם ה דקס ,קאק, ופוטסי שהוא מרכז המט"ח העולמי.

זהו בינתיים,

על כול שאלה נוספת אתה ואחרים מוזמנים.

תודה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 24.12.2015 בשעה 14:28

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

בוקר טוב לוי,
    תודה רבה על רעיון פתיחת שירות איתותים - לי זה נראה נפלא! יעזור לכל סוחר, סומכת עליך!
    ואם אפשר שאלה טכנית - אמרת שהאיתותים יינתנו בבוקר בסביבת זמן פתיחת המסחר - איך זה יקרה בפועל - איך אדע שיש איתות חדש, האם אפשר יהיה לשאול שאלות שקשורות לאיתות בזמן אמת?
    תודה ובהצלחה - הצלחה שלך =הצלחה שלנו!

היי עובדיה כמה יעלה השירות והאם אתה נותן לנו חודש להיתנסות תודה

היי חן,

לגבי שאלות הארגון או עליות אבקשך לפנות דרך ההודעה , ותקבל את כול המידע הרלוונטי.

תודה

צהריים טובים,

לשאלותייך :

ראי את הצילום של דף הפורום המצורף.

בשתי דרכים ,

1- כל המנויים יתחברו אליי לטוויטר
    ותצא הודעה קבועה על איתות חדש בפורום.

נוסח ההודעה הוא: איתות חדש למניות תא" 100, או איתות חדש לחוזים עתידיים, או איתות חדש על תעודות סל וכך הלאה.

בהתקבל ההודעה בטוויטר, על המנוי להיכנס לפורום ולקרוא את האיתות .

שוב אני אומר, אין כאן מה למהר יותר מדי , כל האיתותים ניתנים על פי גרף יומי.

או לחלופין, להיכנס לפורום בכל פתיחת מסחר והאיתותים יופיעו בעצמם.

לגבי הפורום :

בשורה המסומנת במרקר צהוב, זהו המקום היחידי בפורום שמנויים יכולים לכתוב בעצמם ולשאול כל שאלה העולה על דעתם, טכני, יעד נוסף, רמת סיכון, מנייה בארה"ב שלא מופיעה בשרות ועוד......

בשורה הוורודה יינתנו, על ידי שחקן עצמו, עדכונים פונדמנטליים על פי בקשתי על מניות , מדדים וכל דבר אשר בשירות, הרי אחד מהחידושים הוא שהשירות הזה הוא גם טכני וגם פונד בכדי למקסם את התוצאות.

בשורה הירוקה יופיע מעקב יום יומי על איתותים פתוחים כמו: גרף, אזורי סכנה, רמות פיבו, או כל מידע רלוונטי על המנייה, צמד המט"ח , החוזה, התעודה שנמצאים בעבודה ושדורשים עדכון למנויים.

בכל השורות בתכלת מופיע המקום המיועד לכתיבת האיתות עצמו, וזה מחולק על פי לונג או שורט וסוג הנכס. אלו השורות העיקריות שהמנוי צריך לקרוא כל בוקר.

זהו, מאוד פשוט, נגיש, לא תלוי בקיבלתי או לא מסרון, לא תלוי בראיתי את המייל או לא, פשוט פורום שהוא השירות עצמו. עם תאריך ושעה מדויקת לכתיבת האיתות.

ובכדי להדגיש שוב, זמן הוצאת האיתותים הוא רק לאחר הפתיחה ונדיר יהיה שאיתות יצא במשך יום המסחר.

על כל הרחבה את מוזמנת.
    FORUM 5.jpg
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 24.12.2015 בשעה 12:55

תודה רבה על ההסבר המפורט!

ערב טוב,

נשאלתי שאלה בהקשר לעתידו של הפורום הזה , לכשיצא לדרך שרות האיתותים עם פורום נוסף., או אחר.

אז תשובתי היא מאוד ברורה .

פורום זה שמתקרב ל 750.000 צפיות צפוי להמשיך לפעול כרגיל עם שינויים מינורי. כי החשיבות שפורום זה הביא לציבור הסוחרים היא גדולה מדי בכדי לוותר עליו , והוא נכס לי אישית , נכס לאתר ובעליו , ונכס לחברי הפורום היקרים והחשובים , ונכס לאורחים הרבים המבקרים מדי יום ומחפשים עדכונים מקצועיים.

אז עסקים כרגיל כאן.

תודה והמשך ערב מהנה

לוי שלום
    ברשותך אצטרף לברכות על היוזמה לפתיחת שירות האיתותים
    יש את הצד של הניתוח הטכני שלך אבל יש גם צד של ניהול תיק
    אולי יש כבר נוהל מפורט אבל לא קיבלתי למרות שנרשמתי
    לי לא ידוע שפורסם ואין בינתיים הסבר אם יוצא איתות כמה לקנות ......

ללקוח יש תיק של X ש"ח
    אם יוצא איתות על נייר הוא קונה את המניה בכל שווי התיק ?
    כנראה שלא
    אז יש לי כמה שאלות

1. צריך לקנות את הנייר ב 10% משווי התיק ? אולי ב 12% או 4% ?
    האם כל הניירות שקונים הם באותה רמת סיכון כלומר את כולם קונים באותו % משווי התיק
    או אולי חלק קונים ב 5% וחלק ב 10% משווי התיק ? כולם באותו רמת סיכון ?
    אולי יש כמה רמות סיכון ?

2. אם יוצא איתות על נייר הוא נישלח עם טווח קנייה מומלץ ? (שער גבוה ושער נמוך )
    בכל זאות אם שולחים הודעת SMS לקניית מניה ועד שכל אחד פותח ...... כל הלקוחות לא יקנו את הנייר באותו שער
    במידה והוא חורג מהטווח - בכל זאות לקנות או לא ? או שיש אחוז סטייה מקסימאלי למעלה ולמטה מהטווח שמעבר לכך כבר לא מומלץ לקנות ?

3. האם נישלח עם האיתות סטופ למניה או אולי להישאר איתה בכל מחיר ?
    אם נישלח סטופ – נישלח סטופ אחד לכל הכמות או שני סטופים (כל אחד לחצי כמות ) ?
    האם לקבוע את הסטופ או הסטופים כבר במערכת המסחר מראש או שישלח SMS נוסף ליציאה ?

4. ובצד החיובי – האם נישלח יעד יציאה למניה ?
    שוב האם לקבוע אותו מראש במערכת או אולי זה יעד ראשוני ותשלח SMS ליציאה של חצי כמות או של כל הכמות

5. האם תהייה טבלה מעודכנת בפורום של שירות האיתותים של כל הניירות בתיק כולל סטופים ויעדים וגודל האחזקה (כמות לפי הסיכון) ?
    במידה ונמכרה חצי כמות האם זה יהיה מעודכן ?

6. האם כל האיתותים הם לבורסה בת"א או גם בארה"ב ?

7. האם יהיו איתותים לשורט על מניות בארץ ? (כי לא לכולם יש אפשרות )

8. מודה שלא סחרתי בצמדי מטח או בחוזים עתידיים ואני לא מכיר את מס' הנייר או שם הנייר
    גם לא את שעות המסחר בהם (גם אם האיתותים שלך הם בבוקר)
    אודה לך אם אפשר לקבל הסבר קצר למתחילים

תודה מראש
    אייל

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות