אני מחזיק PUT860 ולהפתעתי הוא ירד היום למרות שהבורסה ירדה ביותר מאחוז,האם הדבר נורמאלי ומה כדאי לדעתכם לעשות עם הPUT
אני מחזיק PUT860 ולהפתעתי הוא ירד היום למרות שהבורסה ירדה ביותר מאחוז,האם הדבר נורמאלי ומה כדאי לדעתכם לעשות עם הPUT
תתרחק מאופציות מעוף .
אם אתה מעוניין ללמוד, אז תקנה אופציה אחת בלבד בכל פעם שברצונך ללמוד משהו חדש וכמובן שברוב המקרים תפסיד את כל הכסף בהשקעה הזו, אבל תלמד משהו חדש. וכמובן תקרא תלמד (ואולי תלך לקורס)
בקשר לשאלה שלך (מקווה שיש לך רק אופציה אחת ביד)
יש לזה הסבר פשוט :
1. פרמטרים - האופציה שלך איבדה טטה אחת - כי עבר יום, איבדה וגה כי הסטיה תקן שלה ירדה.
2. האופציה מאוד (אבל מאוד) רחוקה מהכסף ולכן ערכה ספקולטיבי, לרוב היא תרד, אלא אם יהיה מקרה מאוד קיצוני של -4 אחוז ביום.
לכן מפה תלמד 2 דברים :
1. יש פרמטרים שווה לקרוא על 3 : טטהדלתא ווגה.
ולשחק איתם , משמע לצבור ניסיון ולראות איך משפיעים על ערך האופציה - שוב רק עם אופציה אחת !.
2. מרחק מהכסף - אין סיבה להחזיק אופציה רחוקה כל כך מהכסף - היא נחשבת מתה. המרחק מהכסף תלוי גם בימים שיש עד הפקיעה.
שוב גם את זה תלמד עם הזמן, שוב רק באופציה אחת בלבד.
את הדברים האלו למדתי עם הניסיון,
המקרה שלך מזכיר לי שהיה תקופה שלקחתי פוט קצת רחוק מהכסף המדד ירד 1 אחוז ביום והאופציה ירדה!!! הייתי מופתע ואז הבנתי שהסטייה הייתה 50% וירדה עם הזמן עד ל 40% , משמע הפסדתי 10 וגות ולכן האופציה לא הניבה רווח.
תודה על ההסבר המפורט,נראה ליבאמת ששומר נפשו ירחק
תודה
היי
גם אני לא מבין גדול באופציות ומקווה להשתתף בקורס הקרוב,אבל שאלה בכל זאת:
מה לגבי מהלך הפוך ,אם האופציה מאבדת מערכה כל הזמן בגלל שהיא רחוקה מהכסף אז אולי למכור אופציה או אופציות לקבל משהו והיא לא תהיה שווה כלום בפקיעהץיש בזה משהו??
לומד
מכירה נחשב לדבר עדיף,
אבל אז ההפסד יכול להיות בלתי מוגבל,
אם מוכרים אז רק עם הגנות,
הגנות לוקחות חלק נכבד מהרווח,
אבל עדיין יותר כדאי לבצע מכירה עם הגנות (זה גם עוזר להמנע מבטחונות).
תודה,אבל בכל זאת:
אם לדוגמא אני רוצה לייצר 5000 ש"ח הכנסה בחודש,בתאוריה ,מה אני אמור למכור ,כמה בטחונות הייתי צריך לשים בפוזציה נקיה ומה הייתי צריך לעשות כדי לצמצם את הסיכון
אני מניח שאת זה מלמדים בקורס ,אבל עד אז אשמח לתשובה
תודה