x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: תחזית ל 15.09.2009

תחזית ל 15.09.2009

תחזית שלי, (שלא מתיימרת בכלל להגיע לרמה של שחקן). הנה:

נתונים:
    1) וול סטריט (נכון לשעה זו) הפתיעה לטובה.
    2) היה רצף ירידות, מתוכו היום יום של ירידות חדות יחסית
    3) המדד הגיע לקו התמיכה של 940
    4) אירופה הפתיעה לטובה לקראת סוף המסחר
    5) יש נתונים ריאליים מעודדים, כגון עליה של 25% ביצוא הסחורות
    6) הבורסה התנתקה קצת מארה"ב, וכאשר וול עלתה כאן לא היו עליות. יש פער "לתפוס".
    7) ציפיות למדד סביר של 0.5%, שיעודד השארת הריבית ברמתה הנוכחית.

לפי זה, אני מעריך שיש מצב לחזור מחר לאזור ה 950.
    גם הנדל"ן שהגזים היום, סביר שיתקן מחר.

Re: תחזית ל 15.09.2009

אני מסכים איתך בגלל הפקיעה הכפולה, אצלנו בחמישי, ואצלם בשישי כלהלן:
    Trading is expected to be volatile this week as investors adjust portfolios ahead of a slew of options expirations on Friday. The quarterly event, known as "quadruple witching," is when stock index futures and options and individual stock futures and options all expire at the same time.
    הירידה המוגזמת של ת"א25 יוצרת רושם כאילו "עושי השוק" הפכו פוזיציה לפקיעה נמוכה, אז האם הם רוצים להתכסות בזול על הקולים שכתבו לנו? והאם תרוץ ת"א25 לקראת הפקיעה? תודה

Re: תחזית ל 15.09.2009

מה קרה לנו בחמישי+ראשון+שני+שלישי עד הצהריים? ולמה ירדה ת"א25 הפוך לוול סטריט ואירופה?

המודל של אחי הוא של שטיח "שעושי השוק" מנערים בחזקה, הפירורים נופלים, אך ורק החסונים מחזיקים בכל הכח, לא נופלים, לא מפעילים "stop loss" ולא נותנים לתחושת הבטן לעלות לראש

אז מה התרופה לחלשים שביננו שרואים את כספם נחתך יום אחרי יום? איך הם יכולים להתגבר על תחושת הפחד והפניקה המאלצת אותם לחתוך הפסדים בשערי מינימום? וזה למרות שרואים הם את בורסות העולם הפוכות לת"א25 היורדת?

אין חכמה ואין תבונה ואין עצה לנוכח תחושת הפחד והחרדה של ירידות מצטברות יום אחרי יום, והתרופה לבעלי לב חלש היא לא לסחור בזמן אמת, כלומר, המוניטור כבוי בזמן המסחר, ואז ורק אז אפשר לשקול הגיונית את המצב, ולהבין שזו לא מגמת ירידה עולמית, שזו אך ורק ת"א25 ההפוכה למגמת העליות של וול סטריט ואירופה, ושהתיקון למעלה מחויב המציאות, ויש גם אמיצים כמו אחי, הם שלחו פקודות קניה בגל הירידות, והם עשו מכה טובה, תודה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות