x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 20

נושא: שאלה סופר חשובה לRH2000 שהעלה פה גיליון אקסל מעולה לאופציות -יש בעיה גדולה אשמח אם תעזור!!

Hybrid View

היי רונו. מבטיח לך שטכני לא התכוון לזלזל ואם הוא לא היה מסיים לעבוד הוא גם היה זה שעונה. פשוט יש הרבה דברים שאנשים פה לא מכירים וחבל. נגיד הכפתור שמור אם פיספסת אותו זה לא אומר שהוא לא קיים ותאמין לי שכל מה שיש באקסל יש לך בסימולטור והרבה יותר. זה לא משנה לנו במה תשתמש או משהו כזה (זה בחינם......) פשוט לדעתי אם תקבל הדרכה שלנו 5 דקות תכיר את המערכת יותר טוב וככה גם תהנה מהסימולטור הרבה יותר . שלח לי בפרטי נייד שלך ומחר נמצא כמה דקות מול מחשב ותוכל לבדוק ולהתרשם

ציטוט פורסם במקור על ידי admin צפה בהודעה
    היי רונו. מבטיח לך שטכני לא התכוון לזלזל ואם הוא לא היה מסיים לעבוד הוא גם היה זה שעונה. פשוט יש הרבה דברים שאנשים פה לא מכירים וחבל. נגיד הכפתור שמור אם פיספסת אותו זה לא אומר שהוא לא קיים ותאמין לי שכל מה שיש באקסל יש לך בסימולטור והרבה יותר. זה לא משנה לנו במה תשתמש או משהו כזה (זה בחינם......) פשוט לדעתי אם תקבל הדרכה שלנו 5 דקות תכיר את המערכת יותר טוב וככה גם תהנה מהסימולטור הרבה יותר . שלח לי בפרטי נייד שלך ומחר נמצא כמה דקות מול מחשב ותוכל לבדוק ולהתרשם
    ADMIN אני מציע שתעלו פשוט הסבר עם מספר שורות מה היכולות של הסימולטור הזה עם דוגמא איך לדוגמא שומרים את האסטרטגיה איך רואים בכל סטרייק מה הרווח איך אפשר לעשות ניסוי באופציות לפני ביצוע הפעולה עצמה כדי לראות איך תשפיע על האסטרטגיה ובכלל פעולות שהסימולוטור הזה יכול לבצע וככה תמנעו שכל אחד תצטרכו להתקשר אליו ולהסביר לו
    הסבר מפורט בצמוד לפוסט הזה ובצמוד לסימולטור יתקבל בברכה לכל הקוראים כאן אני מניח שאני מדבר בשם רבים .
    תודה
    יום טוב

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות