x

מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

נושא: פטרוכימיים - השלמה טכנית לסקירתו הנהדרת של ARL

פטרוכימיים - השלמה טכנית לסקירתו הנהדרת של ARL

שלום,

[attachment=0:t4h42e4d].GIF[/attachment:t4h42e4d]

ב9.8.2009 התנגדה המניה בגבולה בעליון של התעלה והתממשה.
    היום, ה13.9.2009 יום ראשון, המניה כביכול נתמכת על קו מגמה, וכן על ממוצע נע 100.

סנטימנט המעו"ף אינו משפיע לטובה על פטרוכימיים, ולא מן הנמנע שהמניה תפרוץ מטה את קו המגמה.
    אך אל תאמרו נואש. יש לעקוב אחרי המניה בתקופה הקרובה, שכן ייתכן שנחזה בפריצת שווא מטה, והתאוששות מהירה מעלה. היכונו עם היד על הדופק. במידה והמניה תצליח לחצות את 2 קווי המגמה האילו מעלה באופן אמין, אז זו עשויה להיות השקעה מאוד מעניינת.

לבסוף אציין, שדעתו של שחקן מעו"ף על פטרוכימיים שלילית אם אינני טועה, אך כולנו בני אדם, וכולנו יכולים לטעות.

שלכם,
    wwoof.

Re: פטרוכימיים - השלמה טכנית לסקירתו הנהדרת של ARL

תודה
    מה קורה עתה , כאשר הגיעה ל- 950 ?
    עדיין בטווח המגמה ?
    או שיש פריצה למטה ?

Re: פטרוכימיים - השלמה טכנית לסקירתו הנהדרת של ARL

[attachment=0:27fa40ta]2.GIF[/attachment:27fa40ta]

המניה פרצה מטה את התעלה היומית הראשית וגם את הממוצע הנע 100 היומי, ונעצרה על קו תמיכה אופקי. במידה וגם קו תמיכה זה יישבר מטה, אז המניה עלולה להגיע לאזור 866, הנקודה שממנה התפתח ראלי של למעלה מ60%+ בפעם הקודמת, ובנוסף, זה אזור פער הפריצה מה7.5.2009.

אם אתה לא מחזיק במניה, אז כרגע אין סימנים להתאוששות, וקניה מיידית תחשב בגדר הימור.
    אבל לא הייתי מספיד אותה כל כך מהר. המניה היא דלת סחירות באופן יחסי, ולכן אישית הייתי מחכה שהמניה תראה סימנים שהיא מתכוונת לחזור אל התעלה או שתחזור אליה ממש עם מחזור ירוק דומיננטי. והדבר אפשרי בהחלט, למרות שבירת התעלה מטה. כמובן שאין לי מושג אם זה יקרה או לא.

אם אתה כן מחזיק במניה, אז זה עניין מאוד אישי לגבי היכן מיקמת את הסטופ לוס שלך וכמה אתה עוד מוכן להפסיד. סימנתי לך כל מיני קווי מגמה קטנים שהיה ניתן לממש שם חלקים מהאחזקה או את כולה. למעשה כל קו שתצייר יכול להוות בשבילך איתות להפטר מחלק מהסחורה. שוב, זה אישי.

אני אישית החזקתי במניה בעבר, והחלטתי למכור באזור שסימנתי בחץ האדום, מכיוון שלא אהבתי את המחזור האדום הגבוה באותו יום, ומכיוון שהתעלה הפריעה למניה, ובעיקר מכיוון שבאותו יום ב8.9.2009, המעוף היה מאוד שובב. המעוף נגע ב999.39 ונחת ל970.94.

בהצלחה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות