x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: המשך -לכמה עוד אפשר

Hybrid View

המשך -לכמה עוד אפשר

ההינו בפרק הקודם עם התיק ששכח הפורץ.
    אז התיק שניגלה לעיני נפתח וברגע שראיתי את תוכנו נשמט לי הסנטר. פי נפתח לרווחה.
    ועיני נפתחו במלוא עצמתן.
    מה שנגלה לעיני זו חבילה ענקית של שטרות במטבע זר ותכשיטים מכסף וזהב. לרגע הייתי מבולבל.
    בעודי מנסה לחשוב מה עושים, נשמעה על תריס הכניסה דפיקה חזקה . מיד הסתרתי את התיק. וצעקתי מי זה
    תפתח ענה הקול מהעבר השני כן אמרתי אבל עדיין כלום לא מוכן מה אתה צריך שאלתי כדי להרוויח זמן
    בעודי ממתין לתשובתו אני שומע מעבר לתריס את קולו של נהג המאפייה ,שהחל צועק לי לפתוח לו את התריס.
    הלכתי לכפתור הפתיחה והפעלתי את התריס לפתיחה.
    ואז אני רואה את השכן שממול עומד יחד עם הנהג. אני מעיף מבט לעברו והוא שאל אם יש אפשרות שנעזור לו עם חצי כוס חלב כי הם שכחו לקנות מיד הוראתי לנהג להביא חלב לבחור מהמקרר למטה. בעודו יורד במדרגות הוא קולט את הקופה והמחשב המנותץ והחלון הפרוץ,. לפני שהוא הספיק לפתוח את פיו אני עמדתי מולו סימנתי לו עם עיני ואצבע המורה שהנחתי על פי שיסתום. הוא שיש לו קשר איתי שנים מיד הבין ,והביא לשכן את מבוקשו. ההוא הודה והלך איך שהוא הלך מיד שאל הנהג ששמו דני מה קרה? והסברתי לו שהחנות נפרצה והפורצים עשו נזק לקופה ומערכת הצילום והמחשב. הזמנת משטרה שאל? לא עניתי אני עדיין מתלבט עניתי למה שאל ? כי ההשתתפות העצמית של הביטוח גבוהה מהנזק אז אין טעם לכנס לכל הבלאגן של מסירת עדות וחקירות שהם בעצם יהיו הנזק האמתי של זמן
    עדיין לא סיפרתי לו על התיק והסוגיה הזו החלה לנקר בתוכי מה עושים. יצאתי לשנייה מהחנות וניסיתי להשיג את אשתי כדי לספר לה מה קרה. היא הייתה על ממתינה ואז התקשרתי לאחי וסיפרתי לו הכל הוא מיד אמר תזמין את משטרה הוא גם הוסיף דבר חשוב למה להזמין את המשטרה לאחר שסיים אשתי התקשרה סיפרתי גם לה היא כשמעה על התיק מיד אמרה תתקשר למשטרה טוב אמרתי אני מתקשר איך שאני מסתובב אני רואה שדני הנהג עמד לידי ושמע את השיחה איפה התיק שאל ופסעתי לעבר התיק איך שפתחתי אותו ותוכן ניגלה אילו מיד אמר אתה סתם דפוק אם תיתן את התיק .
    ומיד תירץ את דבריו "גונב מגנב פטור"בעודו מדבר אני כבר מזמין את המשטרה המשך יבוא

על סיפורים מסוג זה מצלמים סרטים של "24 שעות מחיי...".
    מקווה שקבלת פיצוי מלא והכל נגמר טוב.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות