x

עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 36

נושא: עדכונים על מסחר בחוזים עתידיים.

עדכונים על מסחר בחוזים עתידיים.

חברי פורום ,

ערב טוב,

החלטתי לפתוח שרשור לטובת סוחרים על חוזים עתידיים.

כאשר כאן נוכל לדון, לדבר, לשאול, להאיר , לאותת , על מסחר בחוזים או ב CFD.

כאשר החוזים המדוברים הם כול מדדי העולם.

הדיון יוכל להיות על בסיס יומי או תוך יומי, או שניהם.

יש לך איתות, כתוב לכולם,

יש לך הערה לגבי הכיוון ה תוך יומי , שתף כאן ,

יש לך הרגשה על כיוון יומי, אמור לנו ,

ראית היפוך טכני , נרות יפנים , מתנדים ,שתף בכייף.

תודה ובהצלחה

לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

וואוו! נפלא.
    חוזה ה-S&P -מהן ההתנגדויות הקרובות?
    תודה רבה!
    ורדה

עןבדיה בוקר טוב יוזמה מעולה
    ורדה לדעתי 1940 אחכ 1949

בוקר אור

ורדה ו golzvi

אני מבקש לשאול את שניכם, שאלה.

האם חשובות כרגע ההתנגדויות או התמיכות של הסנופי ???

כאשר השורה התחתונה היא ,

באם נמתין שהמחיר ייפרוץ את ההתנגדויות הקרובות ואז נחשוב להיכנס , אז פשוט לעולם לא ניכנס !!! , כי לאחר כול קו מעלה יבוא הקו הבא .

במידה ונדע ונעקוב אחרי התמיכות נחפש שם את ההיפוך וניכנס בהם , ניתן למסחר לומר את דברו בהקשר להתנגדויות , ובאם פרץ אנו כבר בפנים, ובאם פרץ את הבא בתור אנו שוב כבר בפנים. ההתנגדויות הם לא בשבילנו , התמיכות הם כן .

התנגדויות הם בדרך כלל TAKE PROFIT !!!!!!

אז זו שאלה קשה , ואולי שינוי הרגלים .

אני שואל את שניכם שוב האם אתם רוצים התנגדויות של הסנופי או תמיכות.

כאשר כמובן נקודת ביסוס היא שה סנופי במהלך עולה כרגע.

ממתין לכם

תודה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 12.08.2014 בשעה 08:59

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

מבחינתי התנגדויות חשובות כי אני כבר בפנים
    למי שבחוץ כמובן תמיכות והפוכים חשובים

תודה ,
    וכמובן, ההתנגדויות חשובות למי שכבר בפנים,

אחרת אנו צריכים את התמיכות

תודה לך,

אשמח לדעת באילו חוזים-- CFD אתה סוחר, או כאן או בפרטי,

אני אישית,

אוהב את הסנופי + דאו + דקס

תודה ויום טוב,

הייתי מחליף דאו בנסדק או רק להוסיף טוב יותר לסוחרי 75, כמובן סנופי ,דקס לא צריך כי הוא נסחר בזמן אמת במקביל אלנו
    נערך לאחרונה על ידי golzvi, 12.08.2014 בשעה 09:40

חוזים + CFDלהיום,

סנופי לונג ביומי, , ופריצת ה 1938.5 = חותמת להמשך עליות

בתוך יומי עליו להתמודד עם ה 1936.9 = סגירה של אתמול = התנגדות + 1938.5 = פיבוט יומיות , כאשר כול ירידה ל 1931 ללא שבירה = קניה.

דקס = עדיין בלונג יומי כפי שעודכן בסופ"ש.

עליו לשמור על קו ה 9156 = תמיכה = פיבוט

פריצה עם סגירה של ה9200 = חותמת להמשך עליות

תודה ובצהלחה

דקס לא צריך חוזה צריך זמן אמת כי הוא נסחר במקביל אלנו

אני מצטרפת לתשובתו של golzvi - ההתנגדויות חשובות לי כי אני בפנים

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות