היי ורדה,
ערב טוב,
ברוכה הבאה.
היה רגוע כאן , חסרת לי !
ישנם כמה דברים חדשים:
1- תיק מניות באתר כאשר קודם כבר הפנתי אותך לשם.
2-שרשור על ניתוח טכני ונרות יפנים , והיו שם דיונים יפים , על קווי מגמה + ערכי פיבו, את מוזמנת לקרא.
3- אני מוסיף לכול מנייה שאני חושב שהיא צפוייה לעשות היפוך או עשתה, " דרישות טכניות ובמידה והיא ממלא אותם הכול תקין במידה ולא , משהו לא בסדר בגרף.
4- החל מהיום התחלתי להוסיף סטופ לוס, טכני/ נרות יפנים/ מקצועי,
כך שכול חבר פורום שנכנס שידע מתי לצאת בלי לגרור אדומים לעתיד.
זהו , ממתין לצירופך ביום יום,
לגבי שאלתך :
כול המניות שבחרתי היום הם היו שחותות, , אינטרנט זהב , בזן , רמי לוי = קו מגמה , אסם ,שופרסל שהיה רק חיזוק, ויחד עם זאת הם כולם של מדד תא" 75, פרט לאינטרנט זהב , כך שגם מדד תא" 75 קיבל חזק בימים האחרונים והוא גוסס לתיקון עולה.
עכשיו : את תא" 25 מווסטים השחקנים הגדולים, את מדד 75 לא!
על כן על פי הגרף האישי של כול אחד מהם בנפרד היה היום הזדמנות ( בינתיים ) לכניסה בהיפוכים בהיוולדם.( זה לא אומר שזה חייב להימשך מחר עקב המצב , אבל הסיכוי גדול מהסיכון )
לגבי העיתוי אומר כך:
מערכת כיפת ברזל המבורכת, נותנת שקט לקברניטי המדינה, אבל היום עם הפתיחה בת"א הבנתי עם עצמי שהמערכת נותנת גם שקט למשק ( חמסה , חמסה ). וזה לא מובן מעליו , שבזמן שחיל האוויר עושה מאות גיחות ביום ומגייסים 40 אלף חילי מילואים, אחרים בבריכה או עושים מנגל בצפייה בכדורגל.
אז כנראה שכן , מערכת כיפת ברזל שמגיע ל מפעל רפאל = ( רשות פיתוח אמצעי לחימה ), ולעובדייה פרס ישראל. נונת גב חזק למשק ו לממשלה.!!
טוב איפה היינו ולאן הגענו.
אז זהוא בעצם, את יודעת שאני אוהב תמיד לקחת כניסות בהיוולדם, אז כך זה נעשה.
תודה והמשך ערב שקט,
להשתמע בפורום.