x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

Hybrid View

תודה על תשובתך המפורטת לוי.

האמת היא שלא חשבתי לעשות חשבון לקו תמיכה כאשר כל המתנדים היו איתי כולל ADX ושבירת ממוצע (וקו מגמה עולה שלא נכון לפי מה שאמרת).
    כנראה שזה לא חישוב נכון, כי אני מבין שקו תמיכה שמוכיח את עצמו צריך להוות גם הוא שיקול, למרות הכל (מה שיקשה על כניסה לעסקה כשיש כ"כ הרבה נתונים שצריכים להתקבל יחד).

2. אמרת שאין קו מגמה עולה, האם הקו שהעברתי דרך שני שפלים עולים אינו נכון?

3. אמרת שהתנגדות ב 1.11460 = שורט. זה לא קרוב מדי לתמיכה החשובה ב 1.11000?

4. הגרף השבועי לא נותן מבט רחוק מדי בשביל להיכנס על פיו לעסקה יומית?

5. האם תמיד USDCAD עושה שורט כאשר EURUSD עושה לונג (ולהפך כמובן)?
    אף פעם לא ברור לי למה אני לא יכול לומר את זה לדוגמא על צמד USDJPY במקום USDCAD, כי בשניהם הרי הדולר הוא המוביל.

*דבר חשוב שרציתי להעלות הוא שהגרפים נראים שונה בין תוכנה לתוכנה, לפעמים בצורה מאוד משמעותית (למשל כאן, אצלי יש גאפ בין נרות ואצלך אין). אשקול לנתח במקום אחר כדי לקבל תמונה ברורה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי yossih, 22.05.2015 בשעה 13:09

היי יוסי,

תודה על תשובותיך ושאלותיך הנוספות.

התשובות על פי השאלות שלך.....
    1- יש לעשות חשבון לכול קו תמיכה אבל זכור את חוזק הקווים !!! עשיית חשבון לכול קו תמיכה חשוב , לא צריך למנוע מכניסה כול שהיא ! יש לזכור שכאשר אנו מדברים על התנגדות ב 1.14000 , והתמיכה הקשה ב 1.11000 , זה = 300 פיפס , על 2$ לפיפס = 600, על 5$ לפיפס = 1500$ ! לא חבל !!!!????
    2- יש קו !
    כאשר כתבתי שאין קו מגמה הכוונה הייתה בקטע הקצר בין מספרים , 3-4-5-6 , הרי יש שם שיאים עולים אבל אין שפלים עולים על כן כאן אין קו מגמה.

3-שוב אותה תשובה כאן , ההפרש הוא מעל 300 פיפס !!!!

4-אילו הייתה עוקב על הגרף השבועי הוא נותן לך כניסה מלמטה ב 1.05 עד עכשיו !! אז למה לא לעקוב אחריו??

5- ההבדל הוא ענק ב מה שרשמת, כי על ה צמד איורו - דולר , הדולר הוא המובל והאיורו הוא המוביל לכן כאשר לוקחים להשוואה את ה $ - דולר קנדי , ה $ הופך להיות מוביל וזה בדיוק המקרה ההפוך של ה איורו -$, על כן הדוגמאות ש הבאתה לא נכונות כי שם ה $ תמיד מוביל.

המלצה חמה, על תיקח את צמדי היין כ דוגמה אף פעם !! יש לו חיים משלו עם עצמו .

כמובן שישנם הבדלים בין התוכנות.

כבר המצתי לך לעבוד קבוע עם NETDANIA שהוא אתר חינמי ו מעולה מבחינת הציטוט של הצמדים , ואז אצלו לנתח קבוע ולפעול בתוכנת העבודה, ( הבעייה היחידה היא ש ב NETDANIA' הניתוח לא נשמר , אבל לאחר שהכנתה ניתן נניח לצלם מסך או להדפיס , ועל פיו לעקוב.)

על כול שאלה נוספת אתה מוזמן , וכמובן גם מוזמן להעלות טרייד אחד או שתיים שכן הצלחתה.

שבת שלום , וחג שמח
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

אני מאוד נהנה ולומד הרבה מהדיון איתך, והנה כמה יפה שדיברת על התמיכה החשובה ב 1.10000 וכבר עכשיו המחיר נתמך שם!
    תודה רבה על העזרה הנהדרת!
    נהנתי מאוד אני אשמח לשתף גם בהמשך.

נ.ב
    המתנדים היומיים נהיו שוב שליליים, בהקשר למה שדיברנו עליו.
    חשבתי שלוקח להם הרבה יותר זמן לשנות כיוון.

שבת שלום וחג שבועות שמח!
    נערך לאחרונה על ידי yossih, 22.05.2015 בשעה 18:17

התודה גם לך ,

שמח שיכול לעזור,

שבת שלום וחג שמח

תמיד מוזמן

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

שלום לוי,
    אני חייב לעשות סדר בעניין הגרפים השונים בין התוכנות כי אני מאוד מבולבל.

ראשית אם תוכל לומר לי שהבנתי נכון, כל תוכנה משתמשת בציטוט שונה ולכן גרפים מלכתחילה לא אמורים להיות זהים, זה נכון?

שנית, קל יותר להכניס עסקה יומית ע"פ גרף שונה משל התוכנה שלי כי מדובר על טווח זמן ארוך.
    שאלתי לגבי מסחר תוך יומי -
    אני מסתכל רק על הגרף ב netdania (כולל קווי פיבוט) ומתעלם מגרף התוכנה שלי לגמרי.
    איך אני יכול להכניס עסקה בתוכנה שלי על פי גרף ששייך לציטוט אחר לגמרי מהציטוט של הגרף עליו היא בנויה? הרי הם לא עושים את אותם המהלכים בדיוק.

תודה.

היי יוסי,

בוקר טוב

בוא נלך על זה !!! כי כול השאלות הללו לא היו צריכות להיות בשלב זה.

בלי בינתיים להתייחס לכול מה שכתבת , מה שאתה חייב בתור סוחר זה להרגיש טוב אם הגרפים שאיתם אתה עובד , ולא משנה כרגע באם אלא מהתוכנה שלך או אחרת, אבל זו שהחלטת לעבוד איתה אתה " חייב " להרגיש איתה טוב !

באם תסכים על זה , נוכל להתקדם !

לשאלותיך:
    כן כול תוכנה משתמשת בציתות אחר על כן הגרפים שונים , וזו עובדה פשוטה וברורה , ואין ולהתווכח על זה אלא לקבל את זה..

שנית :

מהרגע שהחלטת על איזו תוכנה תעקוב , מה אכפת לך האם זו עסקה יומית או תוך יומית, כי זה כלל לא משנה ומדוע......?

גם באם התוכנה שדרכה אתה בעל חשבון לא זו שאתה עוקב, בסופו של יום היא כן תלך לכיוון ולדרך שהיא הייתה מראש אמורה ללכת , כי ההבדל הוא מינורי ולא גדול, ובאם כך איפה השוני והסכנה של לנתח באחת ולסחור על פי אחרת? בסטופ לוס !!!!!

אז באם זו עסקה יומית, הכול בסדר כי גם כך כל סטופ רחוק , ( באם הוא בכלל קיים, כי ידועה לך דעתי על הפקמן הגדול של חשבונות מט"ח )

ובאם זו עסקה תוך יומית אז גם בתחילת העסקה בלי סטופ או עם סטופ ארוך יומר , ( בגדול ניתן להבין מה הוא ההפרש בציתות בין שתי התוכנות ועל פיו מראש להגדיל את ה סטופ , אם הוא קיים.)

לגבי הפיבוט , אני קורה כרגע משהו מדאיג !! מה פתאום אתה מחשב פיבוט, הרי נתתי לך ולכולם את האתר האמין ביותר לכך, ועליך רק להעתיק , כי עקב שינוי הציתות בתוכנות אסור לסוחר לחשב פיבוט בעצמו כי הם לא יהיו נכונים, על כן תעצור מיד ותחזור להעתיק, ולאן להעתיק ? לתוכנה שאתה רגוע וטוב לך איתה שאני מניח שזו NETDANIA/

http://www.livecharts.co.uk/Members/...rex_pivots.php

ובדף זה יש לקחת את ה STANDARD PIVOTS/

לסיכום בוא לא נגזים בהפרש בין התוכנות.:

הוא קיים אבל הוא לא כזה יום ולילה! על כן ניתן לשים את השוני הזה בצד, להחליט כבר עכשיו על התוכנה לניתוח טכני, לעבוד, לצלם ( בין באם מסך או צילום צבעוני בנייר, ולחזור לעבודה, חבל להתעסק עם קטנות בשלב זה )

קרא את כול הנכתב, תבין , תקבל, תיישם , ותעבוד בצורה רגועה ואחראית, כי אלא רק חלק מהקשיים שסוחר יומי / תוך יומי מתמודד איתם , ואלא קטנות !!

תודה ובהצלחה

על כול שאלה נוספת אתה מוזמן.

אני מודה לך על הסבלנות והעזרה.

הבנתי כרגע והנושא ברור לי.

לגבי הפיבוט - חשבתי שהאתר מחשב פיבוט על פי ציטוט מסוים שלא בהכרח מתאים לגרף שלי, ולכן רציתי לחשב על פי הנר שבגרף שלי.
    מעכשיו פשוט אעתיק מהאתר וזהו.

תודה רבה!
    נערך לאחרונה על ידי yossih, 26.05.2015 בשעה 13:45

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות