ידידי אייל,

ברשותך אני פותח את דבריי, בדברים מסביב , כי לדעתי הם מאוד חשובים , לאדם כמוך ואחרים שרוצים להתקדם. בנושאים טכניים.

יש דבר אחד שלא ניתן לעשות בפורום ! וזה ללמד .

לא ניתן להשוות פורום לכיתה עם הרצאות. ו ממרצים מקצועיים.

ומה הבעייה, אני כקורא גרפים כתוב , ומפענח ומסביר דברים מסויים שאני יודע ומודע להם כבר שנים רבות אבל השיקולים לקבל החלטה כזו לגבי כול גרף שהו , נמצאים אצלי , וזאת אני אומר בהקשר מוחלט לשאלתך....

נושא הנר ה " תוחם ", שייך רק לגרף יומי , וכאשר אתה שואל לגבי הגרף השבועי, אולי חשבת שהדוגמאות הרבות והמוצלחות שהבאתי כאן ושכולם על גבי גרך יומי, תופסות גם בטווחים אחרים , אז זהוא , שלא ! הנושא הזה שהוא גם לא שייך לטכני אלא לנרות יפנים מתקדם שייך אך ורק לתחום היומי.

שנית , סוד העינין מתחיל מה נר הראשון לאחר אותו נר ארוך , וראה בעצמך ששתי הנרות לאחר אותו נר כבר יצאו מהטווח על כן החומר המאוד איכותי שאני מדבר עליו כאן , לא עובד ! ראה את הגרף , הגדלתי לך את התמונה.

שלילי ואחרון,

עינין הנרות הקטנים בתוך הטווח קיים מהסיבה ש כאשר הנר הראשון לאחר אותו נר אדום נפתח ונסגר בתוך טווח הנר וגודלו לא יעלה על 25% מגודל הנר האדום ( או ירוק ) , הגדול , זה מהסיבה שזו תבנית המשכיות בתבניות נרות יפנים, הבעיה היא שתבנית זו ותבנית הרמי מתחילות אותו דבר אבל מדברות על דברים שונים כי ההרמי מדבר על היפוך מעלה , ותבנית ההמשכיות מדבר על חזרה מטה.

לגבי שאלתך מה יקרה בגרף זה , בתשובה ברורה בשני טווחי הזמן ( ובלי קשר לנר האדום הגדול בשבועי ), והיא צפי לירידות בשני הטווחים החל מיום המסחר הבא, כך שהצפי הוא שלילי

תודה לך ובהצלחה

GPS.jpg