x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

תצוגה בשכבות

שבת שלום,

הגדלתי לך את הגרף.

ראה שכבר בטווחים שבין ה 1300 -- 1340, כבר היה פעמיים פטיש + פעם אחת פטיש הפוך כפי שציינתה , וזה רק מראה דרך הנרות היפנים שהרמה ב 1300 חשובה כפי ציינתי ,

לשאלותיך :

1- הצל התחתון הוא קלסי , כי קודם כול הוא קטן ונמצא בתוך גבולות המותר. , ושנית הוא גם נוגע ב 1300, שזה טוב, כי זה אומר שהיה אמבוש מצד הקונים על התמיכה.

2- אכן , נרות יפנים להיפוך , שהם בודדים, חייבים לקבל אישור על ידי נר ירוק אחריהם , ותראה כמה האישור חשוב !! כי כבר היה פעמיים פטיש ולא קיבלת אישור !!!

3- לגבי המחזור יש לי חילוקי דעות אתך, כי במידה ויש לך גוונים על עמודות המחזור , זה יופיע כ אדום , ( אבל זה למעשה לא נכון כי בכדי שהאדום יהיה תקף צריך שיהיה מרחק בין הפתיחה לסגירה היומית , של הנר היומי, אבל זה לא כך , כי הפתיחה וסגירה מאוד קרובים ,ולכן המחזור עובר לקונים עקב הצל העליון שבלעדיו לא היו מוכרים. ( המוכרים נכנסו לאחר הקונים, על כן קודם היו קונים שקנו במחירים עולים ואחריהם באו מוכרים ומכרו שוב באותם ערכים שבכר מכרו קודם ! ) ובמידה ואין גוונים על ה העמודות שזה טוב יותר , נניח כולם בשחור, אזי על פי ה נר היומי - גפים - צללים - ניתן מיד להבין למי היה המחזור..

אתה נגעת בדברים חשובים , ומדוע ? כי תראה כמה ניתן לדבר על גרף מסויים , או קטע מסויים בכדי להבין את התמונה הכוללת בגרף , וכול מה ששאלתה או מה שאני עניתי, לא שייך כלל לניתוח טכני אלא לקראית גרף + נרות יפנים.

ולכן חשוב לסוחרים באשר הם, ללומד לעומק את הדברים הללו.

כמובן שיחד עם זאת מחר הקו ב 1300 יכול להישבר, ( למרות שהסיכוי קטן )אבל זה יהיה עקב מצב שוק ולא עקב מצב הגרף וגם באם זה יקרה , מה שלא נראה לי כרגע, אזי רחוק המחיר לא ילך.

IGUD 33.jpg

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 27.12.2014 בשעה 15:38
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות