שבת שלום,
הגדלתי לך את הגרף.
ראה שכבר בטווחים שבין ה 1300 -- 1340, כבר היה פעמיים פטיש + פעם אחת פטיש הפוך כפי שציינתה , וזה רק מראה דרך הנרות היפנים שהרמה ב 1300 חשובה כפי ציינתי ,
לשאלותיך :
1- הצל התחתון הוא קלסי , כי קודם כול הוא קטן ונמצא בתוך גבולות המותר. , ושנית הוא גם נוגע ב 1300, שזה טוב, כי זה אומר שהיה אמבוש מצד הקונים על התמיכה.
2- אכן , נרות יפנים להיפוך , שהם בודדים, חייבים לקבל אישור על ידי נר ירוק אחריהם , ותראה כמה האישור חשוב !! כי כבר היה פעמיים פטיש ולא קיבלת אישור !!!
3- לגבי המחזור יש לי חילוקי דעות אתך, כי במידה ויש לך גוונים על עמודות המחזור , זה יופיע כ אדום , ( אבל זה למעשה לא נכון כי בכדי שהאדום יהיה תקף צריך שיהיה מרחק בין הפתיחה לסגירה היומית , של הנר היומי, אבל זה לא כך , כי הפתיחה וסגירה מאוד קרובים ,ולכן המחזור עובר לקונים עקב הצל העליון שבלעדיו לא היו מוכרים. ( המוכרים נכנסו לאחר הקונים, על כן קודם היו קונים שקנו במחירים עולים ואחריהם באו מוכרים ומכרו שוב באותם ערכים שבכר מכרו קודם ! ) ובמידה ואין גוונים על ה העמודות שזה טוב יותר , נניח כולם בשחור, אזי על פי ה נר היומי - גפים - צללים - ניתן מיד להבין למי היה המחזור..
אתה נגעת בדברים חשובים , ומדוע ? כי תראה כמה ניתן לדבר על גרף מסויים , או קטע מסויים בכדי להבין את התמונה הכוללת בגרף , וכול מה ששאלתה או מה שאני עניתי, לא שייך כלל לניתוח טכני אלא לקראית גרף + נרות יפנים.
ולכן חשוב לסוחרים באשר הם, ללומד לעומק את הדברים הללו.
כמובן שיחד עם זאת מחר הקו ב 1300 יכול להישבר, ( למרות שהסיכוי קטן )אבל זה יהיה עקב מצב שוק ולא עקב מצב הגרף וגם באם זה יקרה , מה שלא נראה לי כרגע, אזי רחוק המחיר לא ילך.
IGUD 33.jpg
תודה ובהצלחה