x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

Hybrid View

היי ,

בוקר טוב,

כפי שציינתה וגם אני ה DATA אמור להיות אותו דבר , אבל הוא לא , ולכן מטבע הדברים לא אכנס להבדלי תכנות.

לגבי הנושא של אילו נרות ניתן לחתוך ואילו לא, גם ציינתי כבר שהנושא דורש הסבר רחב עם עשרות דוגמאות גרפיות בכדי להסביר סופית את הנושא, ושוב מטבע הדברים לא נוכל לעשות זאת כאן , בתחלופת עשרות גרפים עם הסברים בנושא.

ידוע לך שאין לי בעיה להסביר כול נושא טכני אבל כאשר הוא רחב ודורש תעבורה גדולה , איני מוכן להיכנס לכך בפורום.

אילו היינו בכיתה זה היה אחרת.

תודה ובהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

היי לוי,

אני מסכים איתך בנוגע ל 2 הנקודות שהעלתה, במיוחד לכך שהמתנד מתאים למניות ופחות למדדים.
    בכל זאת, אני רוצה להביע את דעתי בקשר לנקודה השנייה 2, כתבת כך:

"ובאם תקרא את ההערות על הגרף עליך לקבל שישנו פער בין 600 ש"ח במחירים בזמנים שונים וזה בהחלט טבעי,

אני רק כתבתי ש המתנד יודע להתמודד על כניסת כסף או יציאה , אבל מכייון שהוא אחראי על עניין ה נפח, אזי יש מלכתחילה יותר כסף כי המנייה עולה יותר. וכאן הסטייה שמראש קיימת. "

אין ספק שככל שערך המנייה עולה אותו כמות כסף יקנה פחות מניות מה שאמור (בדגש על אמור) להרים את נפח המסחר כו גם את ה OBV.

מצד שני, יכול להיות מצב שבו ערך המנייה עלה אך מתבצעות פחות ופחות עסקאות כך שנפח המסחר נותר קבוע ואלי אף יורד.

לדוגמא, מנייה מסוית שערכה 10 ש"ח והתבצעו בה 10 עסקאות בממוצע במחיר זה, כלומר מחזור מסחר של 100 שקלים.

נניח שאותה מנייה עלתה עלייה מטאורית של 100 אחוז וכעת עולה 20 ש"ח, במידה וכמות העסקאות בשער זה תרד פי 2 (5 עסקאות), אז מחזור המסחר יהיה עדיין רק 100 שקלים.

זאת הייתה הכוונה שלי שזה סימן אזהרה למנייה במגמת עלייה.

בוקר טוב

על בסיס הערותיך אני מבקש להביא שני צילומים עם המתנד המדובר , ולאחר מכן בסופ"ש, אסכם את הדברים.

מדובר בגרף של מניית AVNR ארה"ב.

OBV1111.jpg
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 19.09.2014 בשעה 07:33

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

אני מעתיק שוב את הפוסט הקודם:

בוקר טוב

על בסיס הערותיך אני מבקש להביא שני צילומים עם המתנד המדובר , ולאחר מכן בסופ"ש, אסכם את הדברים.

מדובר בגרף של מניית AVNR ארה"ב.

OBV1111.jpg

OBV22222.jpg

ועכשיו מול מתנד OBV, ה ADX כבר המליץ לונג ב 6.06$,

נסכם בהמשך

צהריים טובים

19-9-14

ברשותך
    eladta , אנסה לסכם את הדיון .

דיברנו כאן על דברים מאוד חשובים, כאשר בלי לשים לב, אנו צריכים וחייבים להבין שלא כול מתנד מתאים לכול גרף! או נכון יותר לומר , לכול נכס !!

מתנד OBV או ON BALANCE VOLUME' הוא מתנד מומנטום נחמד ואפילו מאוד נחמד, אבל שם מקומו , כי דרך הדיון כאן אנו יכולים להבין שהמתנד טוב בדברים שהוא מראה, לגרפים של מניות באשר הם עם הגבלה במינימום 100.000$ כנפח . ( זא" מניות קטנות של יתר 50 או יתר 120 לרב לא מתאימות, כמו אל על אזורים וטובים אחרים.) קבוע לפחות , והוא אינו מתאים למדדים באשר הם , יחד עם זאת להבדיל מ מתנדים אחרים , מתנד זה גם לא מתאים ל מסחר תוך יומי, כך שלמרות שהוא די בשימוש אצל מנתחים טכניים רבים, (וחבל ) , וגם אצל סוחרים, יש לקבל את המגרעות שלו כמו את היתרונות.

נסכם ש :

1- המתנד מתאים למניות באשר הם עם מינימום נפח יומי של 100.000$.

2- המתנד אינו מתאים , למדדים = שום מדד בעולם .

3- המתנד לא מתאים למסחר במט"ח ,

4- המתנד לא מתאים למסחר ב CFD.

5- המתנד כן מתאים לסחורות או ו חוזים עתידיים.

6- המתנד אינו מתאים לעבודה תוך יומית.

7- יש ל מתנד סטייה מסוימת עקב עליית המחיר של המנייה ביחס להמלצה שלו ללונג.

8-בתור מתנד מומנטום זה למעשה חיסרון מסויים שהוא שואב נתונים מהנפח במקום מהסגירה פתיחה.

9- בכדי לקבל נתונים מדוייקים יותר , יש להוסיף או לגרוע את הנפח בעקביות יום יום על פי ההסבר הבא.

במידה והסגירה היא מעל ה סגירה של אתמול יש להוסיף את הנפח של אתמול לנפח הכללי של ימים לפניו..

במידה והסגירה של היום היא מתחת לסגירה של אתמול , יש להחסיר את הנפח של אתמול מה נפח הכללי של ימים עברו .

ובכך נוכל לקבל כיוון ונתונים אמתיים יותר.

10- מי שכבר עובד עם 3 מתנדי מומנטום כמו ,CCI ,RSI, ,STOCHASTIC

יהיה לו בעייתי לצרף מתנד מומנטום רביעי, ולא על פי הערכים של שלושת הראשונים.

נעצור כאן ובמידה וישנם שאלות נוספות ניתן כמובן להמשיך את הדיון, למרות הסיכום.

תודה ובהצלחה

נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 19.09.2014 בשעה 14:19

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות