x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 145

נושא: שרשור לשאלות בנושא ניתוח טכני ,ונרות יפנים.

תצוגה בשכבות

היי ,

תודה שחזרת.

תראה, הייתי אומר שמי שכתב את הדברים הללו , מתאים לו עצמו בכדי שמה שהוא כתב יהיה ארוך יותר.,

מעבר לכך כאשר אתה כותב " רצוי " זה אומר כאילו ש לי או לך או לכותב הנכבד יש איזו שהיא שליטה על הגרף , מה שברור שלא !!, כך הרצוי, לא במקומו.

ראה את הגרף המצורף של אותה מנייה אבל הפעם בטווח השבועי.....

ZAHAV24.jpg

ושים לב בבקשה לתאריכים מטה,!!!! ינואר 2011 --- נובמבר 2013,,כ 3 שנים !!!! ומה יומר אותו אדם שכתב את אשר קראת???

טוב , בוא נעזוב אותו ונסכם :

1- אין שום דרך לשלוט ברצוי, כך שאנו פועלים על פי חוקים כתובים וידועים ללא כוח לפרשנות או הסברים .

2- קו אשר מחבר בין 2 נקודות רחוקות פשוט אומרות את הטווח של אותו קו כי כמה שהקו ארוך יותר כך הוא מציג את הטווח הארוך, ואילו המפגש היה בין 2 נק" קרובות בתוך 3 שבועות , אזי קו זה מתייחס לטווח הקצר.

3-חוזק הקו נמדד פעמיים !

א- כמה שיותר נק" מפגש כך הקו חזק יותר.

ב- כמה שיותר זמן עבר והקו עדיין יוצר או תמיכה או התנגדות.

4-קו התנגדות או תמיכה יוצרים למעשה שני ממדים.

א-מקום.

ב- זמן.

ואין שום תלות בין שיניהם יחדיו. כך שהם יכולים לקראת או להיפגש כרצונם, אבל עדיין בשני ממדים.

על כול שאלה נוספת אתה מוזמן.

תודה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 16.09.2014 בשעה 16:44
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות