x

מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

נושא: איך לשאול שאלות בפורום קצר טווח ?.......

תצוגה בשכבות

איך לשאול שאלות בפורום קצר טווח ?.......

שלום לכול חברי הפורום החדשים.

ברוכים הבאים..

פורום זה הוא היחידי ברשת שבו ניתן לעקוב אחרי עדכונים שלי או שאלות של חברי הפורום באופן מקיף ומקצועי על ידי כך שלכול מנייה יש את השרשור המיוחד שלה ובכך הקורא שהוא חבר פורום או אורח יוכל למצוא את מבוקשו במהירות האפשרית וגם יוכל לקרוא אחורה מה נכתב על מנייה ספציפית על כן אבקשכם לפעול על פי כללי הפורום , ז"א.....

יש למצוא את המנייה המבוקשת על פי השרשור הקבוע שלה , ולבנקים , או ל בזק , או אחרות יש שרשור משל עצמם,

פרורם זה מאוד שונה מפורומים אחרים באופיו המיוחד, על כן אבקשך לא לשאול מחוץ לשרשור המתאים , במידה ולא מצאת את המנייה המבוקשת בעמוד 1 אנא עבור לעמוד 2, ובמידה ובכול זאת לא מצאת את המנייה המבוקשת יש לשאול באחד משלושת השרשורים הנעוצים מעלה , כאשר הכותרת שלהם היא " שאלות ותשובות לעובדיה לוי". יש לציין, ל מעל ל 80 מניות ומדדים יש כבר מקום משלהם בשרשור מיוחד, שזה כש לעצמו מספר עצום.

אני זמין במשך רב שעות היום על כן אתם מוזמנים או לקרוא עדכון עצמי שלי על פי ה מנייה המבוקשת או לשאול שאלה בשרשור המתאים לה

ראה צילום מצורף!
    FORUM.jpg
    תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 22.06.2014 בשעה 15:45
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות