x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 91

נושא: ערב טוב ושבת שלום, המניות שעודכנו ...

תצוגה בשכבות

היי אייל,

בוקר טוב ושבוע טוב,

תודה על מילותיך ועל תגובתך.

אני בהחלט מבין את בקשתך, וניסיון שכזה כבר היה בעבר הלא רחוק, ומה שתי הבעיות העיקריות או הבעייתיות של כול הנושא הזה !

1- אני הולך כאן על חבל מאוד דק, בין פורום מקצועי , פתוח,, לבין שירות איתותים פתוח ! , ואיני יכול להפוך את הפורום לשירות איתותים כי גם כך אני משתמש במילים מאוד ברורות לגבי כיוון הנכס , כמו .....

צפי חיובי לעליות ,,,,,
    צפי להמשכיות מעלה .....
    הגרף חיובי להמשך....

ועוד, כך שהקורא מקבל את דעתי בהקשר לכיוון.

2-הבעיה ב לצבוע את השם היא .....

נניח שעבר שבוע מאז תחילת הצביעה , ואני כמובן ממשיך לצבוע בירוק את השם אבל האם הפרשנות של הקורא שלא ראה לראשונה לפני שבוע את ה תחילת הצביעה , היא שגם היום זו נק" כניסה ??? !!! והתשובה היא לא !, זו לא נק" כניסה, כי נק" כאלא הם ברורות ולא שייכות להיותו גרף חיובי.

על כן בכדי לא להכניס חבר פורום למינוס בכניסות לא מדוייקות הפסקתי לצבוע את שם המניה ב גוון המייחס חיובי או שלילי.

מקרה נוסף, באדום נניח ....

אני על פי גרף שבועי צובע באדום אבל המחיר נמצא בעליות עקב מהלך עולה בתוך מגמת ירידה , ואני ממשיך לצבוע באדום ! האם מקרה זה לא יבלבל את הקורא? כאשר אני צובע אדום והמנייה עולה ? , אני חושב שכן.

3-באם תשים לב , לשלושת השבועות האחרונים , שבהם אני כותב את העדכון בתוך הגרף , אני כן צובע את פתקית הכתוב בגרף בגוונים , ירוק למיניהם + כחול למיניהם , כאשר הגרף חיובי , או באדום וגווניו כאשר הגרף שלילי, אבל שוב זה לא אומר שאלא נק" כניסה, כי עלייהם אני כותב באופן מאוד ברור.

חייב לציין ש דבריך בהחלט מתאימים להודעות למנויים בשרות איתותים בתשלום,

מקווה לקבל את הבנתך בנושא ותודה על הערתך.

שבוע נפלא ומוצלח קדימה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 25.01.2015 בשעה 10:45
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות