x

מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

נושא: נוסטלגיה

Hybrid View

נוסטלגיה

שלום לכולם,
    במקרה חיפשתי במיילים שלי מייל מסוים ונתקלתי להתפעתי במייל הבא (עוד לפני שהיה את האתר הזה ושחקן מעוף היה רשימת תפוצה מצומצמת במייל), זה המייל ששחקן כתב לנו כאשר החליט לסגור את הסקירות במיילים:

בוקר טוב.
    מזה תקופה שאני כותב לרובכם, עוזר, תורם, ולא פחות מכך נתרם. הופתעתי לגלות אנשים מקצועיים, אמיתיים ואוהבי אדם.
    במשך החודשים האחרונים עומס המיילים הקשה עלי לענות לכולם, ולכן לאחר התלבטות לא קצרה, החלטתי להיענות לבקשת
    חלקכם ולפתוח אתר רלוונטי לכל שוחרי המידע הכלכלי.
    המטרה שעמדה לנגד עיניי היתה יצירת מקום בו יהיה חופש ביטוי מלא בנושאים כלכליים, תוך כדי מתן כבוד ותרבות דיון
    נאותה (דבר שלצערי אינו בנמצא במרבית הפורומים), כמו גם אפשרות תקשורת און-ליין, וחשיפה לחומר מקצועי ומועיל
    אשר לא תמיד נחשף ברבים. נקודה עתידית נוספת הינה יצירת קבוצת מיקוח, שתשפר את מעמד המשתמשים אל מול גופים רלוונטיים.
    כצרכן של תקשורת כלכלית אני מודע לפגם ולחוסר הטעם שבאי-קיום הנ"ל כמו גם היכולת להבדיל בין תפל ועיקר, ואפשרות
    אמיתית ללמוד מעמיתים לפורום (חלק לא מבוטל מהמשתמשים הינם מנהלי תיקים, יועצי השקעות וכדומה).
    הקמת הפורוםמאפשרת לשאול, להתייעץ, ולא פחות חשוב מכך - ללמוד משאלות ומדיונים של אחרים.
    המערכת שהוקמה הינה המתקדמת ביותר הקיימת כיום בתחום, ומטרתה מתן סל כלים מלא למשתמש, החל מתיבת דואר אישית,
    דרך צ'אט, וכלה באפשרויות מעקב.
    למען הסר ספק, על אף עלותה של המערכת, מטרת האתר אינה רווח כלכלי ובמידה ובשלב כלשהו תהיינה הכנסות הרי שהן
    יופנו לקידום האתר, שידרוגו ורווחת המשתמשים.
    כמובן שבאתר תוכלו למצוא גם את הסקירות ששלחתי, כמו גם את הסקירה האחרונה.
    נסינו להפוך את האתר לידידותי ושימושיי ככל שניתן אך בהחלט יתכנו שיבושים ולכן אודה לכם על סבלנות.
    זה המקום לומר תודה לכל מי שעמל במלאכה, כמו גם לחבריי מהעתונות הכלכלית ועמיתיי בשוק ההון.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות