x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 390

נושא: סקירות ועידכונים על : בזק,בי קומ . סלקום , פרטנר , חלל תקשורת

Hybrid View

סלקום,

עדכון לסופ"ש 22-11-14

אכן הזהרתי כאן ביום ה".

עליות בגרף סלקום למרות שהוא גרף חיובי , רק בפריצת ה 3600, וזה היה רחוק מלהגיע !

הגרף חיובי, החברה פחות.

הבעיות הפונד. ממשיכות להקשות על כול זיק קטן של עליות , לכן הטכני כאן עומד קצת בצד ואין לו פטרונות קסם.

שמירת ה 3500 חשובה לצורך כול עלייה.

אין כאן צפי או גזרה, הפונדמנטלי קובע כאן כרגע.

SELKOM 5.jpg

תודה ובהצלחה
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

פרטנר

עדכון לסופ"ש 22-11-14

מצב הגרף דומה מאוד לסלקום, כך שהרבה אין כאן מה לומר טכנית .

כול עוד הפונדמנטלי שולט, אין לטכני הרבה מה לומר.

קו ה 2300 הוא חשוב וחייב להיפרץ בכדי שיקרה משהו מינורי וטוב כאן.

ומצד שני יש חשיבות גדולה על שמירת קו ה 2250 כתמיכה , למרות שמחיר סוגר את השבוע מאוד קרוב לו.

עקרונית הגרף עם הטכני שלו = חיובי , אבל הפונד קובע.

PARTNER 5.jpg
    תודה ובהצלחה

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

בזק

עדכון לסופ"ש 22-11-14

למרות שהמחיר חוזר מהר לקראת ה 635, ( יותר משחקי פקיעה , מסיבה אחרת) המחיר עדיין לא סיים את המהלך היורד שלו.

אני עדיין בדעה הטכנית ש ה 610 צריך להישבר.

הצפי שלי לגרף זה , הוא שלילי להמשך .

BEZEK 5.jpg

תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות