x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 14

נושא: סקירות ועדכונים על , שטראוס , אסם , שופרסל

Hybrid View

שופרסל ,

תוספת לסקירה של אתמול בערב.

כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי , למה שופרסל לא עולה ?? !! למה תקועה בין 1260 - 1300?? למה מתחת לקו מגמה יורד??

ואתמול היא פרצה את ה 1300 אז .... למה הצל העליון בנר היומי, שמראה שלמרות פריצה המוכרים נכנסים ??

ואתמול הוצאתי עדכון לסקירה של סופ"ש, ואפילו צחקתי עם עצמי, היינה הגרף הרס לי את הצפי השבועי, וכתבתי את העדכון עם המון היסוס, ואפילו היבעתי דיעה עצמית , שוב עם היסוס לגבי מה שאני רואה., מה שאני לא עושה בדרך כלל , כי אני לא מערב דעות עם הטכני של הגרף, אבל כול זאת בסביבות השעה 2100, והנה שומע חדשות ברדיו ב 2300 , והידיעה הפותח היא " שופרסל הודיעה על סגירה של כמות סניפים ופיטורי עובדים עקב דוח רבעוני עם ירידות של 6%" + תוכנית התייעלות !!!

ואז כמובן כול ההיסוס של שעתיים קודם , שוב הביא אותי לצחוק על המצב, כאשר אני רואה דברים בגרף שהם רעים למרות שצריך להיות טובים.

בקיצור ההיסוס של אתמול בעדכון מקבל תוקף וחוזקה,

יש ל גרף הזה בעייה , ולא ממליץ לשהות בו יותר מיום יומיים כרגע.

תודה על זמנכם בקריאת הדברים,.
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

בוקר טוב ולייק לדברים, הנושא קפץ לי אמש כששמעתי את הידיעה על שופרסל
    תודה לך!

תודה ורדה,

ובכדי להמשיך,

ראי כמה ההיסוס שהיה אתמול בכתיבה של עדכון מסכן , היה נכון,

המחיר לא פרץ כהילכתו את טווח הדשדוש,

הצל הליון בנר הפריצה לא היה במקומו, נר פריצה צריך להיות החלטי, עקבי , מלא עצמה של קונים, מלא החלטה, ולא כך היה.

כמובן שופרסל יורדת היום במעל 2.5%, אבל לנו הסוחרים הקטנים,

כי שוב כול מידע חשוב על כול מנייה מודלף למקורבים , וזו כבר פעם לא יודע כמה שאני מוכיח זאת. וזה לצערי מה שקורה בבורסה לניירות ערך אשר מעלימה עיין לדברים אלא , ממניות חשובות,

זה מה יש.

תודה

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

היי לוי, האמת שאתמול בסיום היום לי היה נראה שהפריצה טובה וצל עליון בפריצת קו נראה לי לגטימי, אבל עם עובדות לא מתווכחים ולא עם המוכרים של היום.
    אני מחזיקה אג"חים של שופרסל וגם בהן יש פגיעה כלשהיא היום, ולא מכרתי אותן מקוה שהחלטתי נכון
    ולגבי השוק, כנראה הפתרון בכל זאת נמצא מעבר לים.

היי ורדה דיברנו ביננו על כן אני וראה את העינן של תגובתך סגור.

תודה

שופרסל,

11-6-14

הבהרתי כבר בבוקר לפני הפתיחה את עיניין העדכון של אתמול, וגם היבאתי דעה.

כרגע לאחר שהמחיר ירד חזק מטה, כמובן שמצד אחד העדכון עם הצפי השבועי חוזר לתפקד.

ומצד שני המחיר שובר כרגע את הדשדוש ובכך נותן יעד טכני ל 1220.

על כן הצפי הופך מיד לשלילי כפי שלמעשה היה .
    SUPER14.jpg
    תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות