x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 26

נושא: ברכות לחברי הפורום " קצר טווח " .........'ם'

Hybrid View

עובדיה לוי היקר,
    לכבוד הוא לנו לקרוא את סקירותיך ולהעמיק מהידע והניסיון הרבים שלך !
    אני רוצה להודות לך על הסקירות המקיפות ובעיקר על העדכונים הרבים, אם זה בתוך יומי ואם זה בתום המסחר, בהחלט ראוי להערכה רבה !
    אני מפיק מיזה הרבה מאוד ואני בטוח שעוד רבים אחרים.
    בהזדמנות זו תודה רבה ומכל הלב גם לניסן ביו המלך, שניכם צוות מנצח

חג שמח לכולנו

תודה לך
    eladta ,

חג שמח
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

ברכות, ברכות , ברכות,

לפורום מניות ומדדים בישראל ששינה את שמו מ פורום קצר טווח, כאשר בפעם הקודמת שכתבתי על עמדן הצפיות כאן היינו ב 01-06-14 , ב 200,000 צפיות,

והיום אנו 5 חודשים אחרי, והספירה תופסת תאוצה גדולה כאשר אנו כרגע על ה 400,000 צפיות ב כלל ההודעות בפורום זה., בניהולי . כאשר אנליסט הוא אנליסט לכן 200,000 צפיות שנוספו = 40,000 צפיות בחודש , שזה = 1333 צפיות ביום ,שזה =56 צפיות בשעה , שזה = 0.93 צפיות בדקה. חחחח.

כמו בפעם הקודמת, בזכותכם אנו גם הפורום העסוק באתר בכלל, כך שכמות ו זמן המבקרים גדולים וגדלים כול יום.

אז נחמד כאן וגם תוסס, למרות שהשקט לפעמים מפחיד !!! חחחח, ולא פעם כתבתי לוורדה ש התחושות הם שאני לבד באזור, חחח ,
    וורדה עונה לי שכמות הסמויים גדולה ממה שאני חושב, וכנראה שהצדק איתה !

ובהזדמנות זו אני מבקש לומר לכם תודה על האימון שניתן לי כאן בפורום החשוב הזה, וגם,

תודה על הסדר שקיים כאן , והנועם , והנימוס , והתגובות החמות, על העזרה שאתם מעניקים לי בשמירה על אופייו המאוד מיוחד של הפורום. וגם ניתן לומר , ש בתור אדם שכותב טכני ומכיר את כול הפורומים בארץ, אני חייב לומר שאין עוד אחד כזה במדינה ! ואתם כמוני מכירים את כולם !

אני זוכר שכתבתי בפעם הקודמת, שניפגש בחצי מיליון, אבל ה 400,000 הגיע כול כך מהר שלא התאפקתי לכתוב שוב.

אז תודה רבה לכם, ואנסה להמשיך ולענין אתכם בדברים מקצועיים שנכתבים כאן ,

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 09.11.2014 בשעה 19:28
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות