x

מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נושא: השקעות אקזוטיות במטח

השקעות אקזוטיות במטח

הי סטס,

אני טירון בשוק המטח ( בשאר התחומים דווקא שוחה לא רע ).
    האם יש לך רעיונות להשקעות אקזוטיות לזמן ארוך במטח ?
    לדוגמה- כשמדינה מסויימת מצטרפת לגוש היורו בד"כ המטבע שלה מזנק ...
    מדינות שהמטבע שלהן צנח חזק ויש מצב לעשות עליו קופה ?בעקבות מלחמה או אסונות טבע וכו'?
    בכל מקרה השאלה שלי היא לגבי אחזקה במט"ח לזמן ארוך ולא פעילות בחוזים ...אם יש לך משהו מעניין- איך עושים את זה ואיך מממשים רווח ?

שאלה נוספת -לדעתך כדאי לקנות דינר עירקי או שמדובר בבלוף נחמד?אובמה מתכנן לצאת מעירק ויש מצב לזינוק רציני של הכלכלה שם .

תודה מראש, מניאל

Re: השקעות אקזוטיות במטח

אני מדבר על מסחר ONLINE במט"ח ולא חוזים(ז"א מסחר במט"ח דרך ברוקרים של מט"ח), אם אתה חושב לטווח ארוך אז לדעתי משהו סולידי וידוע עדיף על עירק שאולי המטבע שלה יתחזק עם יציאת ארה"ב ואולי יום למחרת קיצוניים יכבשו אותה שוב(לך תבין אותם), לעומת זאת מדינה מפותחת עם צמיחה קבוע לאורך זמן עדיפה בעיני.
    בנוסף לזה אין לנו מספיק מידע על כל המדינות האלא שבשנייה של חוסר אינפורמציה (וכשאני אומר שניה זה יכול להיות גם שבועות)תמוטט את כל הפוזיציה.
    דבר נוסף הוא שבגלל שהסחירות בהם נמוכה העלויות גבוהות(ספרדים) אז למה לי לקנות שקל-דולר עם ספרייד של כמה עשרות כשיש לי המון מטבעות עם ספרדים בודדים.
    בשוק המט"ח המחיר לרוב כבר מגלם את העומד לקרוא ז"א נניח ויפן עומדת להיכנס לגוש האירו הרי זה לא מהיום להיום אלא תהליך(ברור שיהיה שינוי אך רובו כבר גלום במחיר).

לדעתי יש מספיק פיפסים בשווקים ה"נורמלים" אז למה להיכנס לתחומים עוד יותר אפורים ממשהם גם כך, לכן אני גם לא מסתכל לכיוונים האלא.

לדעתי וויסקי טוב וישיבה ליד רולטה עדיפה על מסחר בדולר זימבבאוי.

הבנתי ,
    תודה

לדעתי וויסקי טוב וישיבה ליד רולטה עדיפה על מסחר בדולר זימבבאוי.

איתן תודה על התגובה.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות