x




מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 236

נושא: שרשור לעדכונים טכניים על , טבע , פריגו , אפקו .

תצוגה בשכבות

  1. #13
    טבע , פריגו , OPK

    5-6-14 '

    פריגו :

    עברו יומיים מאז העדכון החרון והמחיר עדיין לא מצליח לפרוץ את הקו ב 140 , וכרגע מצבו גרוע יותר מהסיבה שכו המתנדים הטכניים שליליים, צפי לירידה לקרבת ה 134$.

    PRIGO8.jpg



    OPK,

    למרות התמיכה הזמנית ב 8.40$ , והעליות שלשום של כ 3% , המחיר מגיע שוב אתמול לקו מגמה יורד, ונחסם, כמובן כול ניסיון לפריצת הקו פוגש את המחיר נמוך יותר, וזה כרגע ב 8.8$

    המסקנות לא השתנו מעל חודשיים, עליות רק בפריצת ה קו
    .
    OPK8.jpg


    טבע ,

    קשה מאוד לפענח מה קורה לגרף המנייה מאז הדוח הקודם, תנועות הגרף לא מובנות ולא החלטיות,

    קו ה 52$ חוסם את העליות , והמחיר סוגר טיפה מעל הטווח העליון של הדשדוש , כך שירידה מה 50.7$ יכולה להוריד את המחיר חזה ל 49$.

    TEVA8.jpg

    תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 05.06.2014 בשעה 08:57
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

    הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות