קמהדע,
עדכון ל 30-7-14
אחד הדברים שכתבתי מזמןןןןןן , לאחר הנפילה היה , לא משנה מה הגרף הזה יעשה או לאן הוא יירד, מה שחשוב הוא שני דברים,
1- למצוא את התחתית
2- זמןןןןןןןןןןןן
והרגע של שנייהם הגיע החל מאתמול , יחד עם זאת זה העדכון של אתמול + הכניסה היום עם הפתיחה היה מה שנקרא, " לתזמן את השוק במדוייק.
היום המחיר עלה מעל 7%, זה יפה אבל אנ חושב שהקוראים את העדכונים שלי יודעים שאני לא אוהב נרות יפנים מעל 4.9%, כעי זה פוגע בגרף וכול מיני סיבות אחרות שזה לא המקום להסביר.
אני רוצה גם להזכיר שהמסחר היום היה קל, כמאט ללא מוכרים רציניים, ובטח היו כאלה שכבר מכרו מה שקנו אתמול , כי בסה"כ המחיר כבר עלה מאתמול 10%+ , ולכן אין ליספק שמחר נתחיל לראות מוכרים יותר מהיום מהסיבה הפשוטה, הם יושבים בשקט וממתינים לעליות מחירים בכדי עדיין לשחרר סחורה , ומצד שני כול מיני עשרות סוחרים שתקועים איתה ויעדיפו לשחרר בעליות.
שימו לב לגרף המצורף בבקשה, כול הקווים הללו הולכים לחזור , כי המחיר עוד יירד, אבל פנייה של קמהדע בכלליות היא מעלה !
אז שוב המחיר עלה היום יותר מדי , ובבוקר עדיין חשבתי על ה 2700 כיעד מידי בסבב זה אבל כרגע אני מוריד את המקום ל 2600 , בינתיים וזה שוב עקב העליה החריגה היום כאשר כן ציפתי ל 4% אבל 7& זה יותר מדי.
אחד ממתנדי מומנטום נכנס היום לקריאה סופר חריגה, ( כן כולה יומיים עליות והוא כבר בקריאה חריגה ), לכן המחיר יוכל לעלות אבל ה 2600 , נראה לי כרגע המקום לעצירה.
המחיר ממשיך להיות חיובי למרות הדברים שכתבתי על מוכרים מחר ומתנד בקריאה חריגה.
הסטופ כרגע עולה ל 2385 , עם סגירה בלבד.
KAMADA444.jpg
ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
אמן
תודה ובהצלחה