x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 460

נושא: עדכונים טכניים על, כלל ביו , קמהדע, אינסוליין, בריינסווי

Hybrid View

קמהדע ,

עדכון ל 29-7-14.

אהבתי!!!

אהבתי את המסחר היום במנייה, + אהבתי את הנר היומי + העובדה שעלה מעל 3% + שאין צל עליון בנר היומי המראה שהקניות התרחשו גם במכרז הסגירה !!

אני רואה התארגנות טובה של המתנדים גם מגמה וגם מומנטום , וזו הפעם הראשונה לאחר כול כך הרבה זמן.

יש לקחת בחשבון ש מה שאני כותב עכשיו , הוא עם כול הזהירות של מנייה מתחום הביו שהתרסקה!!!!

ניתן כרגע לסמן תחתית אזורית ב 2208 ,

המחזור הוא טוב וחיובי להמשך.

הצפי כבר כרגע הוא " לא לפתח מגמה עולה " = שיאים ושפלים עולים " אלא רק עלייה מסויימת וחזרה בהמשך לבדיקת תחתית או קרבתה !

עם כול הזהירות אומר, בסבב זה המחיר יוכל להגיע בשלב זה ל 2700 , אבל מכייוון שזהו הנר הראשון שנותן איתות חיים בגרף אני מעדיף להמתין למחר לאחר הסגירה בכדי לתת יעד מדוייק יותר.

אישית היתי מצפה להיפוך כאן עם נר ירוק ללא צל עליון כמו שקרה אבל גדול יותר ! של 4-4.5%, בכדי שהקונים יראו על ידי נר זה את נחישותם, ולכן למרות הטוב הרב שכתבתי אני פחות החלטי ומלא זהירות כרגע.

הגרף חיובי למחר ולהמשך.

KAMADA3.jpg

ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
    אמן

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 28.07.2014 בשעה 19:34
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

קמהדע,

עדכון לאחר הפתיחה,

המחיר ממשיך את עלייתו וכרגע נסחר מעל 2% בשער 2370,

הכול נראה תקין כרגע , ועל כן אני נותן סטופ למי שנכנס בבוקר,

הסטופ הקשיח הוא הסגירה של אתמול ב 2310!

המנייה נכנסה היום עם הפתיחה לתיק אתר.

KAMADA4.jpg

ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
    אמן.

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

קמהדע,

עדכון ל 30-7-14

אחד הדברים שכתבתי מזמןןןןןן , לאחר הנפילה היה , לא משנה מה הגרף הזה יעשה או לאן הוא יירד, מה שחשוב הוא שני דברים,
    1- למצוא את התחתית
    2- זמןןןןןןןןןןןן

והרגע של שנייהם הגיע החל מאתמול , יחד עם זאת זה העדכון של אתמול + הכניסה היום עם הפתיחה היה מה שנקרא, " לתזמן את השוק במדוייק.

היום המחיר עלה מעל 7%, זה יפה אבל אנ חושב שהקוראים את העדכונים שלי יודעים שאני לא אוהב נרות יפנים מעל 4.9%, כעי זה פוגע בגרף וכול מיני סיבות אחרות שזה לא המקום להסביר.

אני רוצה גם להזכיר שהמסחר היום היה קל, כמאט ללא מוכרים רציניים, ובטח היו כאלה שכבר מכרו מה שקנו אתמול , כי בסה"כ המחיר כבר עלה מאתמול 10%+ , ולכן אין ליספק שמחר נתחיל לראות מוכרים יותר מהיום מהסיבה הפשוטה, הם יושבים בשקט וממתינים לעליות מחירים בכדי עדיין לשחרר סחורה , ומצד שני כול מיני עשרות סוחרים שתקועים איתה ויעדיפו לשחרר בעליות.

שימו לב לגרף המצורף בבקשה, כול הקווים הללו הולכים לחזור , כי המחיר עוד יירד, אבל פנייה של קמהדע בכלליות היא מעלה !

אז שוב המחיר עלה היום יותר מדי , ובבוקר עדיין חשבתי על ה 2700 כיעד מידי בסבב זה אבל כרגע אני מוריד את המקום ל 2600 , בינתיים וזה שוב עקב העליה החריגה היום כאשר כן ציפתי ל 4% אבל 7& זה יותר מדי.

אחד ממתנדי מומנטום נכנס היום לקריאה סופר חריגה, ( כן כולה יומיים עליות והוא כבר בקריאה חריגה ), לכן המחיר יוכל לעלות אבל ה 2600 , נראה לי כרגע המקום לעצירה.

המחיר ממשיך להיות חיובי למרות הדברים שכתבתי על מוכרים מחר ומתנד בקריאה חריגה.

הסטופ כרגע עולה ל 2385 , עם סגירה בלבד.

KAMADA444.jpg

אמן

תודה ובהצלחה

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות