x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 460

נושא: עדכונים טכניים על, כלל ביו , קמהדע, אינסוליין, בריינסווי

תצוגה בשכבות

אינסוליין,

עדכון לסופ"ש, 25-7-14

למרות ששבוע שעבר לא הייתה תנועה במחיר פרט ל 6 נק", כבר כתבתי אז ......

"
    המתנה זו בטווח כול כך קטן, חשודה היא מבחינה טכנית, כאשר מכאן צריך להתפתח משהו , כאשר אני אומר חשודה, כוונתי בין היתר שמתוך 8 הנרות היפנים האחרונים , 6 הם אדומים , ו2 עם צל עליון, מה שמלמד שבכול פיפס עלייה על ידי הקונים, המוכרים מיד נכנסים."

וזה מה שקורה השבוע כאשר המחיר שובר את ה 184, ויורד ל180!

אני לא חושב שהמוכרים יסתפקו בירידה קטנה זו , וכנראה יירצו ירידה נוספת !

קו ה 180 שהמחיר עצר הוא לא תמיכה טובה, והקו הבא נמצא ב 176 ומתחת לו ב 170, כך שחוסר מוחלט של מומנטום חיובי יוכל השבוע להכניס עוד מוכרים למפגש אם התמיכות הקרובות שצוינו,

כאשר רק פריצת ה 190 יוכל לתת קצת נחת לירידות מתמשכות אלא.
    INSU2.jpg

ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.
    אמן.

תודה ובהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 25.07.2014 בשעה 18:33
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות