x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 460

נושא: עדכונים טכניים על, כלל ביו , קמהדע, אינסוליין, בריינסווי

תצוגה בשכבות

בריינסוויי,

עדכון ל 11-12-14,

מכייוון שאין תנועת מחיר אני חושב שכול העדכון שאני יכול לתת מופיע בעדכון של סופ"ש האחרון שבו נכתב.....

"אני מזכיר לכם שבכול העדכונים נכתב שההמתנה מעל ה 3400, טובה היא ובטח כאשר המחיר גם מעל ממוצע 20.

ולמרות הנר היפני היומי ה לא טוב, כול עוד המחיר מעל ה 3600= טוב להמשך. "

כך שהמצב סטטי מאז ואין לי חדש להוסיף., ובהזדמנות זו הייתי מעונין להעיר לך שני הערות למטרת לימוד.

1- שים לב ש הקו המגמה שיצרתה על הנרות האחרונים לא קיים !, הרי אין בנקודה העכשווית שיא יורד, המחיר לא ירד מ 3600 !! על כן ההתנגדות כאן באזור הוא מה קו האופקי ב 3800 ולא יותר. שהו קו מ ינואר 2013.

2- כתבתה לגבי ממוצע 20 גם על הטווח היומי וגם על השבועי. !

אתה לא יכול !!

עליך לשאול את עצמך , מה המטרה של מעקב על ממוצע 20 בטווח היומי !

ולהשליך את אותה שאלה על הטווח ה שבועי. האם זו אותה תשובה ??

בוודאי ש לא, כי כאן אתה כביכול משווה בין 20 יום מעקב בטווח היומי, לבין 20 שבועות!!! (קרוב לחצי שנה ) בטווח השבועי !!

ממוצעים חשובים שהם , 20-50-200 , נועדו לתת מענה אך ורק בגרף היומי,

כול המתייחס אליהם על הטווח השבועי, מקבל תשובות מוטעות.
    ראה את הגרף בהקשר לקווים טכניים.

BRAIIN 16.jpg

תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 11.12.2014 בשעה 10:48
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות