חג שמח.

ברוכים הנמצאים, ותודה לכול המברכים.

מספר מילים ברשותכם , על אופן העבודה בפורום זה.

פורום זה נועד לסוחרים ולא למשקיעים על בסיס פונדמנטלי , ותשובותיי הם בהתאם , טכני בלבד ללא שום אזכור פונדמנטלי, לכאן או לכאן.

בעמוד הראשון כבר נמצאים מעל 60 מניות ומדדים שונים כך שבמידה ושאלתכם נוגעת לאחת המניות או המדד הרלוונטי, נא לשאול בשרשור המתאים בכדי ,
1- להקל עליכם בשאלה הנדרשת,
2-להקל עליי ברצף והקשר השאלה,
3- להקל על חברים נוספים ואורחים בקריאה על פי התעניינותו.
4-לשמור על אופיו של הפורום , המאוד מיוחד.
5- לחפש באותו שרשור אחורה על מה נכתב עליו בעבר.

ובמידה ואחת השאלות שלכם לא מופיעה באחד השרשורים המתאימים, אבקש לשאול באחד משני הפוסטים המקובעים מעלה עם הכותרת " שאלות ותשובות לעובדיה לוי."

עקרונית שאלותיכם , יכולה להיות על כול מנייה בארץ ובארה"ב , כול מדד בעולם ,כול צמדי המטבעות, וכול הסחורות, כי אותי בכול אופן מה שמעניין בתשובתי אליכם הוא ה" גרף " ! במידה ולאותו נכס בשאלתכם ישנו גרף רציף, אזי תוכלו לקבל את תשובתי המקצועית על מצבו.

כאשר אני נשאל כול שאלה טכנית על אחד הנכסים , אני עובר על
1- הגרף המתבקש בטווח היומי ללא מתנדים.
2- הגרף המתבקש , עם מתנדים עיקריים, שאתם אני עובד.
3- במידה ואותו נכס ביצע מהלך לאחרונה של מעל 10% לכול כיוון, אני עובר גם על הגרף השבועי עם ובלי מתנדים.
4- חוזר לגרף יומי מנותח ונקי עם המסקנות המתבקשות , וכותב את תשובתי אליכם,

המתנדים שאתם אני עובד,

על הגרף .
1- ממוצעים נעים.
2- רצועות בולינגר..

מתחת לגרף .
1-ADX.
2-CCI.
3-MACD.
4-STOCHASTIC
5-RSI

כך שכול שאלה שנשאלת עוברת באופן טכני טיול, די מרוכז.

כול תשובותיי בסופו של דבר מבוססות על ערכי סגירה , כך שיש לקחת בחשבון שינוי מסוים מרגע קבלת התשובה עד הסגירה עצמה. כאשר במידה ואני רואה אפשרויות שיכולת לקראת עד הסגירה , תמיד אציין זאת.

כול החברים יכולים לשאול במשך כול היום, בקר , צהריים, וערב, ואשתדל לתת מענה מה יותר קרוב לשאלתכם,בלי קשר לפתיחת הבורסה או לא, אבל החל מה שעה 1545, לא אתן מענה מיידי לשאלה מסיבת הקרבה לסגירה !! כך ששאלות שיגיעו אחרי שעה זו , יקבלו מענה לאחר הסגירה בתא".

במידה ואחד החברים מעונין לשאול על סטופים לפוזיצייה שהוא נמצא באחת המניות אז כמובן שהוא יכול אבל עליו להבין שהוא צריך לתת את ערך הכניסה לאותה מנייה.

על כול שאלה נוספת בהקשר לעבודתי כאן בפורום, אתם מתבקשים לשאול.

ובהזדמנות זו נאחל לכולם, הצלחה רבה.

תודה ולהשתמע במענה לשאלותיכם.