מדד תא" 25 , וכלל הבורסה בישראל.
עדכון ל 12-11-14
זה יום מסחר שהוא " לחם, ואוכל" לכותבים ! בפרט לי שאני עובד כאן על פי תצורה של מעקב צמוד על עשרות מניות ומדדים !
מיותר לציין ש 95% מהעדכונים של סופ"ש מוצלחים, אבל לא באתי לכתוב על עצמי , כי מי שעוקב ומקפיד לקראת יודע !
באתי לכתוב שישנם דרכים רבות לומר " יש פאניקה" וכול אחד , או כול בית השקעות יגדיר זאת אחרת , וגם לי יש את דרכי לומר והיא....
כול פעם שהטכני עוזב את גרפים והמניות מאולצות לעשות דרך או כיוון לא מרצונם = הפונדמנטלי חודר לגרפים = פאניקה !
תא" היום בפאניקה למרות שזה לא נראה על פי הנפח היומי , של 872 מילין ש"ח, אבל יש לזכור שזו נפח של ירידה מאולצת ולא
רצונית, ונפח זה גם בא לומר שלא כול המוסדיים באותה דעה. אבל חלק כן !
בתא" 100 רבתי היו היום די הרבה מניות שהיו צריכות טכנית לעלות , ומה הן עשו ? כמובן ירדו( לא מדבר על דואליות כי הם לא שייכות לנו, ,) מדבר על מניות נדל"ן, מזון, דלק וגז, ואחרות,
הם לא היו צריכות לרדת היום ! חלקם הלא קטן היו צריכות לעלות..
והינה מגיע בנק נוסף היום כולה מתוך 5 !!! אפשר לחשוב כמה בנקים יש כאן , מונפקים לפחות, ואדון מיזרחי טפחות שהלך בדרכו שללאומי ( 1.51- , 61.42 ) הגדול , קטן, מלבין כספים בעולם,
ומה קורה כאן בבורסה, סתם ירידות , לא הערה, לא הפסקת מסחר , ולא כלום , מנכ"ל הבורסה כנראה זה יום שהוא בחופש בכדי לא להוציא תגובה, כיבאמת ( 0.09 , 9.37 ) אז מה אם 2 מתוך 5 בנקים מלבינים כספים, אז מה !!!!
ברור לכם בדיוק כמוני מה מניות שעשו עשירית מזה , מה היה קורה להם במדינה מתוקנת, כמו ארה"ב נניח !!
שתי הכוכבות ההללו הפילו את שוק הישראלי שבוע אחרי שבוע. ומה כאן קורה ???? כלום ! הכול בסדר.
אין סיבה טכנית אחת בעולם שמדד הבנקים היה צריך לרדת 2.3%, אבל יש פאניקה,
אין שום סיבה בעולם ש מניות מהשורה הראשונה והשנייה בתחום המזון, תקשורת, דלק וגז, נדל"ן , ירדו כול כך חזק,
אני לא מדבר עלקמהדע ( 1.41 , 25.89 ) !! כלל ביו, אני מדבר על השורה הראשונה והשנייה !!
טוב לא אשגע אתכם יותר מדי בדברי יושרה שכנראה מזמן לא כאן בבורסה,
אבל אסיים ואומר שבזמן פאניקה , אין טכני, ואם אין טכני אין עדכונים, אני אשמח באם מישהו ישאל , על מנייה זו או אחרת , אבל עדכונים רציפים כמו שאני מוציא, מיותרים כרגע,
הדברים החשובים בגרפים הם קווי תמיכה עכשיו, כי צריך להבין כמה נמוך המחיר יכול להגיע בסבב זה , והוא יכול !!!
תודה ובהצלחה