הבנתי, תודה
הבנתי, תודה
מדד הבנקים,
עדכון ל 1-10-14 1320 H
מאז פרץ המדד לפני מספר ימים את קו ה 1371, המדד נתמך עליו כבר מספר פעמים כאשר הדברים ברורים !
שבירה של ה 1371 = הליכה וירידה לבדיקת קו ה פריצה ב 1357.
כך שהמדד שנמצא שם כרגע עדיין לא מוצא כוחות לפרוץ מעלה.
היום הסגירה מאוד חשובה בהקשר לאותו 1371, האם מעל או מתחת.
גרף תוך יומי טווח 15 ד"ק.
BANK15 33.jpg
תודה ובהצלחה
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
מדד הבנקים,
עדכון ל 2-10-14
ב28-9 , נוצר איתות שלילי בגרף זה, כאשר דיווחתי עליו כבר באותו יום כעדכון למחרת.
לקח אומנם 3 ימי מסחר אבל היום הגרף החל את מהלכו מטה, ( כמובן שלא הייתה לרגע שום סיבה להיכנס באחד הבנקים).
היום המדד שובר את ה 1371--1372, והוא עושה את דרכו כרגע במיידי ל 1357, ושם יהיה המבחן של המדד, כאשר שבירה נוספת שם , יחסלו את נושא העליות השנה במדד., כן ה 1357 הוא עד כדי כך חשוב !
יש לציין שלאומי ופועלים עדיין לא נתנו את העצמה שלהם מטה, כך שמחר אני מניח שכן נראה אותם עושים זאת.
כמובן שאין מה לקנות כרגע שום מנייה של הבנקים , לפחות בשלשב זה.
צפי שלילי למחר.
BANKIM33.jpg
יחד עם זאת אני מביא שוב את הצילום של גרף תעודת סל לשורט על הבנקים.
TEUDA33.jpg
תודה ובהצלחה
נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 01.10.2014 בשעה 21:51
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
מדד הנדל"ן,
עדכון ל 2-10-14
ההזהרה שאני נותן כאן היא ברורה.
ממליץ לכול המחזיקים במניות המרכיבות את המדד הזה, לעקוב מאוד מקרוב , כי המדד הזה הולך לשבור קו מגמה עולה כבר מחר !
למרות שהמדד עדיין לא שבר שום דבר, אני כרגע רואה אותו מתקרב ל 386 כ קו תמיכה בהמשך הימים.
הצפי הוא שלילי כבר מחר בבוקר.
NADLAN3.jpg
תודה ובהצלחה
נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 01.10.2014 בשעה 21:50
מדד הבנקים,
עדכון ל 2-10-14 0955H
כפי שאני מזהיר כבר מספר ימים טובים,
הבנקים פותחים היום בסערה מטה ! , ואני עדיין חשבתי שהמחיר ירד לבדיקת קו הפריצה שלו ב 1357, אבל הוא בלי בעייה בכלל פותח את היום מתחת לקו חשוב זה , כך שעלייה לבדיקת הקו יבוא בחשבון .
גם כפי שכתבתי אתמול, פועלים ולאומי עד אתמול לא תרמו את האחוזים שלהם מטה כך שהיום זה היום לכך.
נמתין להמשך היום ונעדכן במידה ויקרה משהו חריג.
הצפי נשאר שלילי.
BANK4.jpg
תודה ובהצלחה
נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 02.10.2014 בשעה 10:01