x




מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 525

נושא: סקירות טכניות על מדדי ישראל , תא" 35 , בנקים ,נדל"ן , ביטוח.

תצוגה בשכבות

  1. #11
    מדד הבנקים ,

    עדכון לסופ"ש, 2-8-14

    המדד לא עושה שום תנוע דרסטית , שתחייב אותו בהמשכיות כבר שלושה שבועות.

    טווח המסחר הוא מאוד קטן , ותנועות המניות פרט ל דיסקונט , זניח.

    המחיר נסחר מעל ממוצע 20 שזה טוב, אבל!

    מחר יום א" זו הפעם הראשונה מאז תחילת המבצע, שלמעשה יש צורך להגיב על חו"ל יחד עם המצב הבטחוני.

    כך שלא ניתן לקבל הארכות מה יעשה מדד הבנקים שהצליח בכול התקופה האחרונה לא להיכנס לפניקה, מוצא את עצמו מחויב מחר לתת תגובה מסוימת על ירידות של מעל 2.5% ב S&P.


    BANKIM6.jpg






    ברכת חזרה הביתה בשלום לכול חייל סדיר או מילואים אשר כבר נקרא למערכה שנוצרה וכול פעיל במערכת הביטחון השונים , מוסד , שב"כ , משטרה, כיבוי אש , ומד"א.

    נשתתף בצערם של משפחות של הנופלים ונאחל החלמה מהירה לפצועים
    אמן


    תודה ובהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 05.08.2014 בשעה 15:52
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

    הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות