היי לוי,
אני מסתכלת על מדד ת"א נדל"ן - ושואלת:
מעבר לקוים האופקיים, לא התייחסת לקו מגמה ארוך טווח שקיים ששבירתו, אם תהיה, היא משמעותית בגלל אורכו, והוא קיים בגרף היומי כמו גם בגרף השבועי, והשאלה היא מה הסיכויים לשבירת ה382-386?
תודה
היי לוי,
אני מסתכלת על מדד ת"א נדל"ן - ושואלת:
מעבר לקוים האופקיים, לא התייחסת לקו מגמה ארוך טווח שקיים ששבירתו, אם תהיה, היא משמעותית בגלל אורכו, והוא קיים בגרף היומי כמו גם בגרף השבועי, והשאלה היא מה הסיכויים לשבירת ה382-386?
תודה
היי ורדה,
שבת שלום,
ראי , הגרף כגרף של מדד הנדל"ן חלש , גם היומי וגם השבועי , אז אם היינו מדברים רק עליו, הייתי חותם שהוא הולך לרסק את הקו, אבל החיים לא תמיד וורודים, -------בואי נחשוב על יום א".
חו"ל עלו יומיים ברצף, + מניות המעוף במשקל כבד , חוזרות ביום א" עם עליות חריגות , כמו אופקו 5%+,טבע 4%+, +נייס , ועוד כמו חברה לישראל וכיל , אלביט מערכות , עם סיכויים טובים מאוד לפריצה, אז זה כבר 6 מניות שאמורות להשפיע לחיוב ביום א" אז נניח שהבנקים יקבלו קצת בראש בכדי לא לעלות יותר מדי את המעוף , יחד עם הדלקיות שלא חייבות כלל לעלות , אז אני שואל, עם יום כזה ירוק , למה שמדד הנדלן ירד????,
ומצד שני אני גם שואל, אז בסדר עזריאלי +גזית גלוב ירדו , וזה אפילו עוזר לאפס את המדד כי הכול בעולם ורוד וכולם עולים.
אבל הטכני שלו -- מדד הנדלן --מבקש ודורש ירידות , אבל הם בהחלט סובלות דיחוי ליום ב" , ג".
כול חלק מהתשובה שתקבלי הוא טוב
וכמובן, יש לנו פקיעה השבוע.
מקווה שההסבר מצדיק את עצמו.
תודה
נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 25.05.2014 בשעה 07:49
לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
בוקר טוב, שבוע טוב,
ההסבר כמובן מצדיק את עצמו, תודה!
בהצלחה רבה
הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.
תא" 25,
26-5-14
המדד אשר עשה הפסקה של קרוב לשבוע מתחת לקו ה 1400 , ואם לפחות שני ניסיונות פריצה שנכשלו, פורץ אתמול ומגיע לסגירה ב 1401.8 ,,, ההמתנה מתחת ל 1400 כמובן עזרה מאוד לשחיקה של אופציות מעוף.
טכנית : המדד סוגר בדיוק בתיקון 2/3 מכל המהלך היורד האחרון , כך שהוא עדיין נחשב היום לפני הפתיחה כמתקן מעלה לצורך חזרה לירידות, ומצב זה מתבטל רק עם פריצה מוכחת של קו זה.
בנוסף מעל הראש נמצא קו התנגדות אופקי ב 1412, שגם יוכל לעשות צרות למדד במידה ויפרוץ היום.
אנו בשבוע פקיעה על כן צפי כאן מיותר לחלוטין כרגע כי הכוחותהפועלים הם שונים לחלוטין.
TA21 1.jpg
תודה ובהצלחה
מדד תא" 25
עדכון לסופ"ש , 31-5
ישנו קונפליקט בין גרף שבועי לגרף יומי בתא" 25 !
גרף יומי נמצא במהלך יורד, ואילו גרף שבועי נמצא במהלך עולה !!
מי יוביל כאן ??
כמובן ששניהם צודקים בדרכם ובתחום אחריותם..
גרף יומי יוצר כבר קו מגמה יורד, שהוא קו טכני נוסף שהולך להקשות על עליות , וכול עוד הרמות בתא" 25 לא יסגרו על בסיס שבועי מעל ה 1400 , לא יהיו כאו בתא" עליות !!!!! אבל שימו לב !! מספיקה סגירה אחת בגרף שבועי מעל ה 1400 , בכדי שכולם יהיו בלונג.! , וכאן הקונפליקט בא על מקומו , כי גרף שבועי נמצא בלונג, אבל אף שבוע לא סוגר מעל ה 1400 , ואילו גרף יומי נמצא בשורט כבר עם קו מגמה , כי הרי שום סוף שבוע הוא לא נשאר מעל ה 1400..
ברור לי ש בחו"ל עלו, ברור לי שה דקס קרוב מאוד ל 10,000 , אבל כאן ישנם בעיות טכניות אחרות , כך שלמרות ששם עולים כאן לא !, ואני יודע גם שנתון זה לא עוזר למעופניקים שבניכם, אבל זה עוזר לאחרים.
רמות טכניות חשובות בגרף,
1- ירידה ל 1390 ותמיכה , יכולה להחזיר את המדד מעלה.
2- ירידה מ 1390 ושבירה = 1380 מהר.
3- ירידה מ 1380 = נמוך חדש מתחת ל 1365
TA 25 5d.jpg
גרף שבועי :
TA25WW5.jpg
צפי שבועי :
היחלשות והמשך ירידות על בסיס שבועי.
תודה ובהצלחה
מדד הנדל"ן ,
עדכון ל סופ"ש , 31-5
הבאתי את התמונה של הגרף השבועי בכדי לומר שמדד זה ב שורט , כבר מזמן ,
שימו לב שהנרות נסחרים כבר זמן רב מתחת לקווי מגמה יורדים כך שבדומה למקרה של מנייתביג, שהרחבנו , אז גם כאן עליות יכולות להופיע אבל הם תמיד יהיו מוגבלות כול עוד הנרות נמצאים מתחת ל קו מגמה עולה.
קו ה 390 , מוכיח את עצמו פעם נוספת כ התנגדות אבל !!!!! המחיר נתמך 4 שבועות מעל ה 385 !
תנאים טכנים להמשכיות.
1- במידה ויהיו עוד שתי תמיכות על ה 385 = המדד יעלה.
2- שבירת ה 385, לא מחייב ירידות חדות, אלה רק בשבירת ה 380.
3- שבירת ה 380 = 365.
צפי שבועי :
ירידה ל 385 , עם סיכוי לשבירה.
NADLANWW5.jpg
תודה ובהצלחה