מדד תא" 25 , וכלל הבורסה בישראל.

עדכון ל 12-11-14

זה יום מסחר שהוא " לחם, ואוכל" לכותבים ! בפרט לי שאני עובד כאן על פי תצורה של מעקב צמוד על עשרות מניות ומדדים !

מיותר לציין ש 95% מהעדכונים של סופ"ש מוצלחים, אבל לא באתי לכתוב על עצמי , כי מי שעוקב ומקפיד לקראת יודע !

באתי לכתוב שישנם דרכים רבות לומר " יש פאניקה" וכול אחד , או כול בית השקעות יגדיר זאת אחרת , וגם לי יש את דרכי לומר והיא....

כול פעם שהטכני עוזב את גרפים והמניות מאולצות לעשות דרך או כיוון לא מרצונם = הפונדמנטלי חודר לגרפים = פאניקה !

תא" היום בפאניקה למרות שזה לא נראה על פי הנפח היומי , של 872 מילין ש"ח, אבל יש לזכור שזו נפח של ירידה מאולצת ולא

רצונית, ונפח זה גם בא לומר שלא כול המוסדיים באותה דעה. אבל חלק כן !

בתא" 100 רבתי היו היום די הרבה מניות שהיו צריכות טכנית לעלות , ומה הן עשו ? כמובן ירדו( לא מדבר על דואליות כי הם לא שייכות לנו, ,) מדבר על מניות נדל"ן, מזון, דלק וגז, ואחרות,

הם לא היו צריכות לרדת היום ! חלקם הלא קטן היו צריכות לעלות..

והינה מגיע בנק נוסף היום כולה מתוך 5 !!! אפשר לחשוב כמה בנקים יש כאן , מונפקים לפחות, ואדון מיזרחי טפחות שהלך בדרכו של לאומי הגדול , קטן, מלבין כספים בעולם,

ומה קורה כאן בבורסה, סתם ירידות , לא הערה, לא הפסקת מסחר , ולא כלום , מנכ"ל הבורסה כנראה זה יום שהוא בחופש בכדי לא להוציא תגובה, כי באמת אז מה אם 2 מתוך 5 בנקים מלבינים כספים, אז מה !!!!

ברור לכם בדיוק כמוני מה מניות שעשו עשירית מזה , מה היה קורה להם במדינה מתוקנת, כמו ארה"ב נניח !!

שתי הכוכבות ההללו הפילו את שוק הישראלי שבוע אחרי שבוע. ומה כאן קורה ???? כלום ! הכול בסדר.

אין סיבה טכנית אחת בעולם שמדד הבנקים היה צריך לרדת 2.3%, אבל יש פאניקה,

אין שום סיבה בעולם ש מניות מהשורה הראשונה והשנייה בתחום המזון, תקשורת, דלק וגז, נדל"ן , ירדו כול כך חזק,

אני לא מדבר על קמהדע !! כלל ביו, אני מדבר על השורה הראשונה והשנייה !!

טוב לא אשגע אתכם יותר מדי בדברי יושרה שכנראה מזמן לא כאן בבורסה,

אבל אסיים ואומר שבזמן פאניקה , אין טכני, ואם אין טכני אין עדכונים, אני אשמח באם מישהו ישאל , על מנייה זו או אחרת , אבל עדכונים רציפים כמו שאני מוציא, מיותרים כרגע,

הדברים החשובים בגרפים הם קווי תמיכה עכשיו, כי צריך להבין כמה נמוך המחיר יכול להגיע בסבב זה , והוא יכול !!!

תודה ובהצלחה