x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 283

נושא: סקירה טכנית על מדדי ישראל, ת"א 90 , ת"א 125 , יתר מניות והמירים, ביומד, תקשורת.

Hybrid View

אהבתי את ההסבר לוי, במיוחד את ההערה על ארומה
    עכשיו ברצינות, מחכימים כאן לא מעט כאן גם אם לא מגיבים תודה וכדומה

לייק לתגובה של אלעד
    חזרתי מארומה
    ולוי, כן, אני עוקבת אחר גרף שבועי ויומי, אך לא יכולה שלא להציץ בתוך היום ומשתדלת שזה לא ישפיע
    תודה!!

ערב טוב,

ואני נותן לייק לשניכם !

ראו :
    כול התערבות בתוך יומי מקלקלת למעשה כול תוכנית יומית.

לא ניתן לערב בין טווחי הזמן, וחייבים לתת לנר היומי לומר את דברו.

וכול זאת זה לא משנה את העובדה שגרף זה זקוק עד מאוד למימוש מסוים, ואולי הוא יגיע כבר מחר.אבל גם אם זה נכון הצפי הזה,
    זה לא אומר שהמדד לא צריך לעלות עוד, כי אלא שני דברים שונים, מימוש עקב לחץ במתנדי מומנטום וגרף שבועי שנראה נפלא ורוצה עוד מעלה.

ואלעד,

כיף לי שאהבת את ההסבר, כי אני מנסה גם בהסברים פשוטים אלא , לתת כאן משהו בהקשר ללימוד.

וכן יש לך פוזיציה טובה בגרף טוב ! סגור את המחשב וספור את הכסף כול ערב. על תפריע ועל תיגע כי כול נגיעה מחסירה מהרווחים.

זה שמחכימים כאן זה נכון , לטעמי לא מספיק,

ולצורך כך פתחתי שרשור של ניתוח טכני ונרות יפנים, אבל חברי הפורום חוץ ממך ומ ורדה ועוד כמה בודדים, מאוד קמצנים בשאלותיהם, וחבל !

כול יום הוא בית ספר ! גם למורה , כך שמאוד חבל שיותר חברי פורום לא מנצלים את האפשרויות הגלומות בפופום זה

על כול פנים שוב תודה לך ו ל ורדה

המשך ערב טוב
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 01.09.2014 בשעה 21:04
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות