x

מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 283

נושא: סקירה טכנית על מדדי ישראל, ת"א 90 , ת"א 125 , יתר מניות והמירים, ביומד, תקשורת.

תצוגה בשכבות

מדד תא" 25

עדכון לסופ"ש , 31-5

ישנו קונפליקט בין גרף שבועי לגרף יומי בתא" 25 !

גרף יומי נמצא במהלך יורד, ואילו גרף שבועי נמצא במהלך עולה !!

מי יוביל כאן ??

כמובן ששניהם צודקים בדרכם ובתחום אחריותם..

גרף יומי יוצר כבר קו מגמה יורד, שהוא קו טכני נוסף שהולך להקשות על עליות , וכול עוד הרמות בתא" 25 לא יסגרו על בסיס שבועי מעל ה 1400 , לא יהיו כאו בתא" עליות !!!!! אבל שימו לב !! מספיקה סגירה אחת בגרף שבועי מעל ה 1400 , בכדי שכולם יהיו בלונג.! , וכאן הקונפליקט בא על מקומו , כי גרף שבועי נמצא בלונג, אבל אף שבוע לא סוגר מעל ה 1400 , ואילו גרף יומי נמצא בשורט כבר עם קו מגמה , כי הרי שום סוף שבוע הוא לא נשאר מעל ה 1400..

ברור לי ש בחו"ל עלו, ברור לי שה דקס קרוב מאוד ל 10,000 , אבל כאן ישנם בעיות טכניות אחרות , כך שלמרות ששם עולים כאן לא !, ואני יודע גם שנתון זה לא עוזר למעופניקים שבניכם, אבל זה עוזר לאחרים.

רמות טכניות חשובות בגרף,
    1- ירידה ל 1390 ותמיכה , יכולה להחזיר את המדד מעלה.

2- ירידה מ 1390 ושבירה = 1380 מהר.

3- ירידה מ 1380 = נמוך חדש מתחת ל 1365

TA 25 5d.jpg

גרף שבועי:

TA25WW5.jpg

צפי שבועי :

היחלשות והמשך ירידות על בסיס שבועי.
    תודה ובהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי לוי עובדיה, 31.05.2014 בשעה 18:16
    לצפיה בתיק המניות שלי - לחצו כאן!
    מעוניינים להצטרף לשירות האיתותים? לחצו כאן!

הכותב או מקליט את הסקירות הוא קורא גרפים מקצועי ,המשתמש בכישוריו,בהבנת גרפים נרות יפנים,לכתיבת סקירות על נכסים שונים.אין באמור לעיל משום יעוץ או המלצה לקניה או מכירה של ני"ע ו/או מכשירים פיננסים אחרים.הנכתב אינו מהווה יעוץ או תחליף לייעוץ מקצועי אחר.סוחר הקורא את המידע דרך הסקירות,אינו יכול להניח כי הסתמכות על הדעות וההמלצות המובאות בסקירה,תיצור עבורו רווחים.הכותב עשוי לסחור או להחזיק פוזיציות פתוחות על הנכס.המידע המופץ דרך הסקירות הינו אינפורמטיבי בלבד ולא נועד לשמש הצעה או שידול לקנות או למכור נכסים פיננסים.

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •  
מידע ונתוני מסחר -למשתמשים מחוברים בלבד. הרשמה/התחברות